• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Temmuz Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

mvscoffee

Üye
Konum
İzmir
İsim
Uğur Tunçer
Daha fazla  
İsim
Uğur Tunçer
Espresso Makinesi
Cafflano Kompresso
Değirmen
Comandante c40
Ekipmanlar
V60, Kalita, Aeropress, Indian Woodneck, Syphon, French Press,Decanter v60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Buca
Twitter
mvscoffee
Arkadaşlar selam, 1 temmuz itibari ile biliyorsunuz yasaklar kalktı işletmeler tam zamanlı açıldı ve bizlerin de işleri buna nazaran ufak bir yoğunluğa maruz kaldı, bundan kaynaklı 1-2 gün istemiştik sizlerden 😂 sonuçları gördüğümüz an iletişime geçtik ve şuan görüşmeler devam ediyor, temmuz ayının Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı ve Tadımı diğer bir adıyla site çökertme operasyonunun kazananı @William coffee oldu. Kendileri de forumumuza üye olduğu için sizlerle de rahat bir iletişim kurucağına inanıyoruz.
IMG_20210702_154207.jpg
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle teşekkürler 🙏 seçim için.
Temmuz 1 de işletmelerin tam kapsamlı açık olması ile beraber ciddi bir yoğunluğumuz olacak Roasteryimizde.
Haftasonu cumartesi ve pazar günü çalışmaya devam edeceğiz haftabaşına hazır olabilmek için.
Pazartesi günü ilk kargolama günü olarak başlayacağız.
-İndirim kodumuz "KKSUMMER" olarak şuandan itibaren kullanıma açıktır. 31/07/2021 23:59 a kadar geçerli
-İndirim kodu tüm kahvelerimiz %25 iskonto olarak tanımlandı.
-Kiloluk paketlerimiz %10 iskontolu bir şekilde fiyatları hali hazırda kupon ile + %25 oluyor.
-Kargo ücreti indirimsiz olarak 120 tl yi aşması halinde indirimle 120 altına inerse de ücretsiz kargo geçerli.
-Kargo ile ilgili indirimsiz halde de 120tl altında oluyor ise tüm kargo ücretini almıyoruz hali hazırdaki gibi yarısını alıyorum 7.5tl olarak.
-Verilen siparişler sadece kargo ile gönderilicek, Roasteryimizden veya Cafemizden teslim alınamayacaktır.
-Bunların üstüne elimizde olan 2019 hasat bir kahvemiz vardı El Salvador La Montanita Pacamara Natural İmportstan aldığımız bir çekirdek fakat fiyatı yüksek olduğu için bizde bu fiyatı karşılıcak verimi alamadığımızdan satışa çıkarmamaya karar vermiştik. Bununla ilgili 200 adet 40 ar g lık numune paketleri hazırlayacağız, Totalde 1kg ve üstü verilen ilk 200 siparişe bu kahveden ekleyeceğiz.

Forumda aktif olmaya devam edeceğim her akşam sorulan sorulara cevap vermeye çalışıcam.
Genel sorulan sorularıda hızlıdan cevaplıyım.
-Kahvelerimiz omni roast yapıyoruz, Hem filtreye hemde espressoya uygun şekilde oluyor. Bizim cafemizde kullandığımız ve genelde işletmelere verdiğimiz Brazil Gildo Neto ve Guatemala El Jaguar çekirdeği yoğun bir şekilde gidiyor Bunlar dışında Ethiopia Keramo ve Buku Hambelayı biz cafemizde de espresso olarak servis ediyoruz ve çok güzel sonuçlar çıkıyor.
-Kahve sayfalarındaki tarifler bizim spesifik olarak o kahveye göre hazırladığımız en yaygın olan demleme yöntemi v60 a göre ve grinder olarakta comandanteyi referans vererek oluşturduğumuz tarifler.(Ethiopia keramo, Hamasho ve Guatemala El Jaguarın tarifleri pazartesine kadar güncellenicektir.)
-Yoğunluktan dolayı olası bir hatada bizimle iletişime geçmeniz halinde en hızlı şekilde çözmeye çalışacağız.
-Stoklar ile ilgili sadece Ethiopia Buku Hambela üzerinde ufak bir problemimiz var 100kg a yakın bir stoğumuz var onun dışında hiç bir kahvemizde stok problemi yoktur.
-Numune paketleri ile ilgilide affınıza sığınıyorum, bununla ilgili konumuzun başlığı altında bir söz verdik yakın zamanda yapmaya çalışacağız. Önümüzdeki ay sonuna kadar yeni kahvelerimizde gelecek. Onlarla beraber numune paketi eklemeye çalışacağız. Tüm işletmelerin açılması ve kahve kulübünün toplu alımı ile birlikte bizi çok yavaşlatıcak bir süreç olduğu için ve hata oranı daha yüksek olacağı için sizlere mahcup olmak istemiyoruz, kargoları geciktirmek istemiyoruz elimizden geldiği kadar.
Bunların dışında sorularınız olursa forum üzerinden özelden mesaj olarak, bu konu üzerinden veya William's Roastery konusu üzerinden sorularınızı yönlendirebilirsiniz, en hızlı şekilde cevaplamaya çalışacağım.
 
Son düzenleme:
Anketi açtım konuyu da kısa süreliğine kitliyorum herkese iyi oylamalar arkadaşlar 🙂🙂
 
Foruma üye oldugumdan beri konuşulan ama bir türlü çeşitli sebeplerle ya ankete katıpmayan ya ankette çıkmayan ( ve ek ara klüp indirimi sunmayan ve deneyemedğim:) ) iki firma vardı biri null diğeri zümrüt.. null geçen ay çıktı şimdi sıra zümrüt karaca da diyorum...
 
Geri
Üst