• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Temmuz 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese Merhaba. Magarissa Reripa şu an için kapalı. Stok bitmek üzere. Yarın sabah tam ölçüm yapıp kalan miktara göre paket sayısını sisteme işleyeceğiz ve satışa açacağız. Sanıyorum son 8-10 paket falan kalmış olabilir.

merhaba. sitede bir problem olabilir mi kartla ödeme yaparken bilgileri girdikten sonra 3d secure sayfasına yönlendirmiyor. Bilgisayar üzerinden alışveriş yapmaya çalışıyorum.

#61347 Sipariş numarası ile katılım sağladım. teşekkürler

Ekli dosyalar

• 1783432645527.png
    1783432645527.png
    14.4 KB · Görüntüleme: 30
merhaba. sitede bir problem olabilir mi kartla ödeme yaparken bilgileri girdikten sonra 3d secure sayfasına yönlendirmiyor. Bilgisayar üzerinden alışveriş yapmaya çalışıyorum.
Merhaba. Daha sonra tekrar denediniz mi? Bizde bir sorun gözükmüyor ve gün içinde de ödemeyle ilgili herhangi bir sorun bildirimi almadık.

selamlar, daha önce sorulduysa da göremedim; sitedeki en funky çekirdek hangisidir? :D
Selamlar. Şu an için Ethiopia Magarissa Reripa diyebiliriz. Ayrıca Ethiopia Biloya Red de güzel bir seçenek olabilir. Bunlara ek olarak bu hafta sonuna kadar Rwanda Gitesi eklenecek ve o da oldukça funky bir çekirdek.

15 gram Biloya Red rica etmiştim, sağ olsunlar 25 gram göndermişler. 26.06 kavrumlu olmasına rağmen dayanamayıp demledim.

Hario Switch - CAFEC TH-3
1Zpresso K-Ultra 6.5
89°C | Erikli, 78 ppm
12.5 g kahve / 200 ml su
100 ml 30 sn bloom, Switch kapat -> 200 -> 2. dk kadar bekle -> Switch aç
Toplam süre: ~2:45

Düşük-orta gövdeli, düşük-orta asiditeli, orta-yüksek tatlılıkta, kırmızı erik ve kayısı gibi meyveleri hatırlatan aşırı meyvemsi, çok temiz bir çıktı aldım. Keşke bir paket alsaymışım dedim. Elinize sağlık.
Arkadaşlar size güzel bir haberim var. Biloya Red bitti sanıyorduk ama bugün kavurma yaparken yeni Etiyopyaların arasından bir çuval Biloya Red çıktı :) Bir şekilde diğer Etiyopyaların arasına karışmış. Bugün onu da kavurdum ve tekrar satışa açtık. Bitti mi tekrar gelecek mi diye soran çok olmuştu. Varmış :)

Rwanda bekleyemedim. Biloya redi bir daha kaçırmamak için Reripa ile sipariş geçtim. Elinize, emeğinize sağlık. 🙏

Son düzenleme:
Biloya red siparişi verdim açık kavurum yazdığı için. Normalde 1 kg sipariş vermem de fiyat avantajı oluyor gerçekten pişman olmam umarım:)

Yılın bekleneni Sezy indirimi,
Ethiopia Duwancho 250g
El Salvador Finca Gabriella 250g
Ethiopia Sidamo Arbegona 250g
Ethiopia Biloya Red 250g
ilk alımımı yaptım.

Selamlar. Şu an için Ethiopia Magarissa Reripa diyebiliriz. Ayrıca Ethiopia Biloya Red de güzel bir seçenek olabilir. Bunlara ek olarak bu hafta sonuna kadar Rwanda Gitesi eklenecek ve o da oldukça funky bir çekirdek.
Rwanda Gitesi için belli bir gün var mıdır peki? Onu beklerken Biloya Red'i kaçırmaktan korkuyorum bir yandan 😅

15 gram Biloya Red rica etmiştim, sağ olsunlar 25 gram göndermişler. 26.06 kavrumlu olmasına rağmen dayanamayıp demledim.

1Zpresso K-Ultra 6.5
89°C | Erikli, 78 ppm
12.5 g kahve / 200 ml su
100 ml 30 sn bloom, Switch kapat -> 200 -> 2. dk kadar bekle -> Switch aç
Toplam süre: ~2:45

Düşük-orta gövdeli, düşük-orta asiditeli, orta-yüksek tatlılıkta, kırmızı erik ve kayısı gibi meyveleri hatırlatan aşırı meyvemsi, çok temiz bir çıktı aldım. Keşke bir paket alsaymışım dedim. Elinize sağlık.
Diğer Etiyopyaları da denedim. Kavrumlar alışık olduğumdan biraz daha gelişmiş tarafta olduğundan hepsi için tatlılığın asiditeye, tat yoğunluğunun berraklığa ağır bastığı yorumunu yapabilirim.

Magarrissa Reripa'yı (1) beğenmeyen çıkmaz herhalde, şeftali reçeli tatlılığını andıran çok konforlu bir tat profili var. Ben soğuk içmeyi pek sevmem ama ev halkı için soğuk da demledim, şeftalili ice tea yorumunu yaptılar.

Sidamo Arbegona (2) aralarından en ilginç olanı bence. Parlak ama çok agresif olmayan bir asiditesi var, beyaz üzüm ve yeşil elma gibi diyebilirim. Okaliptus, taze otlar, beyaz çiçekler diyebileceğim bir ferahlık var kahvede, nane notu tam isabet olmuş.

Duwancho (3) diğerlerinden biraz daha geride kalan bir çekirdek oldu, daha parfümsü olmasını beklerdim. Ama degassing kaynaklı da olabilir tabi, bunun gibi çekirdek yoğunluğu yüksek kahveler geç açılabiliyor.

Ufak ayarlamalarla Biloya Red ile benzer bir reçete çerçevesi kullandım:

1Zpresso K-Ultra 6.0 (2, 3) - 6.5 (1)
87°C (1) - 91°C (2, 3) | Erikli, 78 ppm
15 g kahve / 240 ml su
120 ml 45 sn bloom, Switch kapat -> 240 -> 2. dk kadar bekle -> Switch aç
Toplam süre: ~2:45 (1) - ~3:00 (3) - ~3:15 (2)

Elinize sağlık!

@S.Yavuz mokapot için bir tavsiyeniz var mı espresso ve v60 için seçeneklerimi belirledim mokapotta güzel sonuç veren seçeneğiniz varsa onuda ekeleyelim. Birde otomatik makine için genele hitap eden bir tavsiye isteyim.

Arkadaşlar size güzel bir haberim var. Biloya Red bitti sanıyorduk ama bugün kavurma yaparken yeni Etiyopyaların arasından bir çuval Biloya Red çıktı :) Bir şekilde diğer Etiyopyaların arasına karışmış. Bugün onu da kavurdum ve tekrar satışa açtık. Bitti mi tekrar gelecek mi diye soran çok olmuştu. Varmış :)
61471 nolu sipariş ile alıma katıldım not kısmında ufak bir ricada bulundum şimdiden çok teşekkür ederim siparişimi sabırsızlıkla bekliyorum ilk defa sezy'den alım yapıyorum

Geri