• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Temiz Beko 2170 Gaggia Evolution

Darken35

Yeni Üye
İsim
Arda
Daha fazla  
İsim
Arda
Beko 2170 makinamı satmayı düşünüyorum, Az kullanıldı, içi hiç açılmadı, herhangi bir modu yok, akıtma tepsisindeki metalin ambalajı bile duruyor üzerinde, çalışmasında herhangi bir sorunu yok, yalnız portafiltresi kayıp, kullanmayan arkadaşımdan ödünç aldığım portafiltre var, onunla deneme videosu vb çekebilirim.
düşündüğüm fiyat 300tl.
İzmir içi elden teslim edebilirim, kargoyada verebilirim.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-08-11 at 22.55.50.jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-11 at 22.55.50.jpeg
    89.2 KB · Görüntüleme: 115
  • WhatsApp Image 2020-08-11 at 22.55.51 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-11 at 22.55.51 (1).jpeg
    91.1 KB · Görüntüleme: 117
  • WhatsApp Image 2020-08-11 at 22.55.51 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-11 at 22.55.51 (2).jpeg
    105.1 KB · Görüntüleme: 119
  • WhatsApp Image 2020-08-11 at 22.55.51.jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-11 at 22.55.51.jpeg
    74.1 KB · Görüntüleme: 113
Merhaba
Bu makine acaba kazanlı mıdır? Evde delonghi bco 431 kullanıyorum. Bir kahvesever benim makinemin termosifon mantığıyla çalıştığını, yani gelen suyu kanallarda ısıtıp öyle çıkardığını bu nedenle de suyun ısısının akış boyunca tutarlı olmayabilecegini söylemişti. Kazanlı yani sıcak suyu ayrı haznede ısıtıp gönderen bir espresso makinesi ise almak isterim.

Merhaba
Bu makine acaba kazanlı mıdır? Evde delonghi bco 431 kullanıyorum. Bir kahvesever benim makinemin termosifon mantığıyla çalıştığını, yani gelen suyu kanallarda ısıtıp öyle çıkardığını bu nedenle de suyun ısısının akış boyunca tutarlı olmayabilecegini söylemişti. Kazanlı yani sıcak suyu ayrı haznede ısıtıp gönderen bir espresso makinesi ise almak isterim.

Gaggia Classic’ten tek kalır yanı 3 yollu selenoid valve, yani demleme bitince kalan suyu çekmiyor, hoş, buna eksi denilebilir mi bilmiyorum 🤷🏼‍♂️

O makinada bu da kazanlı yalnız bunda portafiltre yok, sizinki de uymaz buna

Yıl 2009 ve Arçelik Bayii'lerine toplam 1 konteyner dolusu Beko 2170 "zorunlu" olarak 70 TL'den satılıyor, onlar da köşede, kıyıda bekletiyor, ne yapacaklarını, kime satacaklarını bilmiyorlardı.

11 yıl olmuş, ne günlerdi.... :cool:

Yıl 2009 ve Arçelik Bayii'lerine toplam 1 konteyner dolusu Beko 2170 "zorunlu" olarak 70 TL'den satılıyor, onlar da köşede, kıyıda bekletiyor, ne yapacaklarını, kime satacaklarını bilmiyorlardı.

11 yıl olmuş, ne günlerdi.... :cool:

bi konteyner daha getirebilseler (klasik bile değil evo) peynir ekmek gibi satarlar.

Geri