• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tehlike Anında Camı Kırın..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skykhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skykhan

Barista
İsim
Gökhan işler
Daha fazla  
İsim
Gökhan işler
çekirdeği bitipte eli ayağı titreyenler için iyi düşünülmüş.. güzel tasarım :)

link: tık tık

Ekli dosyalar

• t.jpg
    t.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 114
  • t1.jpg
    t1.jpg
    116.1 KB · Görüntüleme: 75
  • t2.jpg
    t2.jpg
    42.8 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
Amman petra görmesin . 500 liradan koyar siteye ;)

Arada bir gittiğim kafenin duvarında bunun aynısından var ama kahveleri içilemeyecek kadar kötü her gittiğimde sadece çay içebiliyorum :D

Aynısından uzun süredir yapmayı düşünüyorum. Hatta gecende Kimma'ya gittiğimde Aslı Hanım'ın bu şekilde bir ödülünü gördüm :)

benzerini mutfakta kullanıyorum ama tabi dekor olarak, acil durum da olsa Cold brew olarak dahi gideri olmaz..:)
Elementlerin yazılı olduğu panoları ve o kahve çekirdekli çerçeveleri nereden almıştınız?

Elementlerin yazılı olduğu panoları ve o kahve çekirdekli çerçeveleri nereden almıştınız?
çerçeveleri ikea'dan aldım, içi boş şekilde satılıyor. eski ve kullanmadığım kahve çekirdekleri ile doldurdum. daha büyük boyları da var ayrıca beyaz renk seçeneği de vardı.

elementlerin yazılı olduğu panolar için: link

çerçeveleri ikea'dan aldım, içi boş şekilde satılıyor. eski ve kullanmadığım kahve çekirdekleri ile doldurdum. daha büyük boyları da var ayrıca beyaz renk seçeneği de vardı.

elementlerin yazılı olduğu panolar için: link
Çok teşekkür ederim ☺️

Geri