• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tchibo süt köpürtücü ile latte art olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aghayev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aghayev

Barista
İsim
kenan
Daha fazla  
İsim
kenan
Selamlar,
Tchibo süt köpürtücü kullanıyorum. Pitcher'ım olmadığı için mi köpürtücüm yetersiz olduğu için mi bilmiyorum istediğim kıvamda süte ve köpüğe ulaşamıyorum.
bu tarz köpürtücü kullananlardan öneri alabilir miyim?

Selamlar,
Tchibo süt köpürtücü kullanıyorum. Pitcher'ım olmadığı için mi köpürtücüm yetersiz olduğu için mi bilmiyorum istediğim kıvamda süte ve köpüğe ulaşamıyorum.
bu tarz köpürtücü kullananlardan öneri alabilir miyim?
İnternette bir videoda pet şişeyle döküyordu sütü ve harika bir latte art.Pitcher da önemli tabi ama buharın yaptıgı kıvama en yakın Nano Foamer heralde, o da çok pahalı:) Ben de evde french pressle köpürtüyorum sütü.Bazen iyi oluyor bazen de kötü.

böyle bir video buldum. basit yöntemlerle çok iyi sonuç alıyor. yine bu videoda yanlış yaptığım bir çok şeyi buldum. kahve miktarını artırarak ve suyu azaltarak daha konsantre bir kahve yapmak yöntemini deneyeceğim.

Geri