• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tchibo Sicilia Çekirdek Kahve Espresso

CoffeeClub

Üye
İsim
Coffee Club
Daha fazla  
İsim
Coffee Club
Değirmen
Timemore Slim S
Ekipmanlar
Cafflano Kompresso
Kahvem bitti, iş yoğunluğundan sipariş veremedim. Alacağım kahvenin gelmesi, gaz salınımı on günden az sürmeyeceği için bayat olduğunu bildiğim halde anlık market alışveriş uygulamalarından birinden bu kahveyi aldım. Almadan önce forumda yorum göremediğim için ilk fincanın ardından ben yazayım dedim. Belirtmeye gerek yok ama: Kahve kötü arkadaşlar, almayın. 🙃
Fazla kavrulmuş, yağlı (yüzeyi parlak), kokusuz (öğütürken ve fincanda), -bana göre- gereğinden fazla acı bir kahve... Bana gelen nisan "üretimi". Üretim ne anlama geliyorsa artık. :)

Bu başlık altına yazmak ne derece doğru bilemiyorum ama sırf denemiş olmak için illy orta kavrum çekirdek aldım. Ağustos kavrumu geldi.
Kokusu var, görüntüsü oldukça kavruk, tadı da acı... makine çok ısınmadan denedim acı, iyice ısındı denedim acı, miktarı değiştirdim acı... Daha kalın öğüttüm yine acı... Bu kahve acı yani :)
Eşim latte istedi verdim beğendi, öyle tükenecek yoksa gidecek hali yok.

Bu tarz kahveler arasında sanırım en içilebilir ve güzel olanı julius meinl in kahveleri

Bu Kahveyi içeceginize Nescafe için daha iyi arkadaşlar o kadar kötü :D

Nitelikli kahve dünyasına girmeden önce, kahvenin k'sinden haberdar olmadığım zamanlarda içmiştim Tchibonun kahvelerini. O zaman bile beğenmemiştim. Geçen bir mağazasında gördüm çekirdekleri. Renk cümbüşü maşallah 😂

Yaz aylarında delonghi espresso makinem varken lavazza çekirdeğini almıştım tüm kahveler zehir gibiydi sadece buzlu latte içiyordum o geldi aklıma :)

Bu tarz kahveler arasında sanırım en içilebilir ve güzel olanı julius meinl in kahveleri

çok koyu kavrum ve çok bayatı denk gelmezse metrolarda satılan riobalar. ha nitelikli bir şey beklemeyin, klasik espresso için kötünün iyisi..

Sade çok acı ama bol sütlü lattesi güzel oluyor bu kahvenin, öyle tüketebilirsiniz. Tchibo öyle felaket bi kahve değildir, Lavazza da ha keza öyle, birisi fena değildi lavazzaların ama adı gelmiyor şu anda aklıma. Tabi büyük beklentiyle alırsanız patlar.
Evet sütle fena olmadı. En azından gövdeli... Taze çekirdek gelip içmeye hazır olana kadar idare edeceğiz artık.

çok koyu kavrum ve çok bayatı denk gelmezse metrolarda satılan riobalar. ha nitelikli bir şey beklemeyin, klasik espresso için kötünün iyisi..
Rioba'nın Polonya kavrumu Etiyopyaları espressoya uyum sağlamıştı bir kez denedim memnun kaldım ama 500 gr olunca sonlara doğru çok aroma kaybı oluyor.

Bu kahveyi geçmişte bende denemiştim . Direkt kömür tadı malesef

Kahvem bitti, iş yoğunluğundan sipariş veremedim. Alacağım kahvenin gelmesi, gaz salınımı on günden az sürmeyeceği için bayat olduğunu bildiğim halde anlık market alışveriş uygulamalarından birinden bu kahveyi aldım. Almadan önce forumda yorum göremediğim için ilk fincanın ardından ben yazayım dedim. Belirtmeye gerek yok ama: Kahve kötü arkadaşlar, almayın. 🙃
Fazla kavrulmuş, yağlı (yüzeyi parlak), kokusuz (öğütürken ve fincanda), -bana göre- gereğinden fazla acı bir kahve... Bana gelen nisan "üretimi". Üretim ne anlama geliyorsa artık. :)
Onunla eve sevmediğim birileri geldiğinde onlara espresso bazlı içecek yapıyorum.

Baktım da fiyatı da az değilmiş. Migros'ta 45 TL görünüyor, 5 TL daha verip çok güzel espressolar içebilirsiniz :)

örnek

Geri