• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Tchibo severin KM3873 kahve öğütücü

Cleverfan

Üye
Merhaba yaklaşık 1.5 ay önce diğer forumdan almıştım. En fazla bir kilo kahve öğütmüşümdür. Aldığım arkadaş da yaklaşık dört beş kilo kahve öğütüldüğünü söylemişti. İnceleme linkini ekliyorum. Bana maliyeti olan 370 TL'ye satılık.

Ekli dosyalar

• IMG_20200210_200234.jpg
    IMG_20200210_200234.jpg
    36.5 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20200210_200016.jpg
    IMG_20200210_200016.jpg
    70.6 KB · Görüntüleme: 56
Filtrede V60 - Chemex vb demeleme yöntemleri için fiyatına göre güzel değirmendir bende kullanıyorum değirmen değiştirdigim dönemlerde motoru kuvvetlidir hiçbirşekilde en sert çekirdekte bile çekirdek sıkışma sorunu ile karşılaşmazssınız. Espresso boyutunda öğütüm yapamaz. Filtre için elektrikli bu fiyata üzmez rakibi kg 79 a göre kat kat iyi bir değirmendir hayırlı satışlar :)

Filtrede V60 - Chemex vb demeleme yöntemleri için fiyatına göre güzel değirmendir bende kullanıyorum değirmen değiştirdigim dönemlerde motoru kuvvetlidir hiçbirşekilde en sert çekirdekte bile çekirdek sıkışma sorunu ile karşılaşmazssınız. Espresso boyutunda öğütüm yapamaz. Filtre için elektrikli bu fiyata üzmez rakibi kg 79 a göre kat kat iyi bir değirmendir hayırlı satışlar :)
Selamlar. Bende bi değirmeni kullanmaya başladım. Cihazın yukarısındaki dereceler gerçekten ise yarıyor mu ? Elegim olmadığı icin goz karari bana her kademe ayni öğütüyor gibi geldi. Siz v60 için hangi kademeyi kullaniyorsunuz

çibo mu? severin mi?

Özel mesaj ile iletişim kurabilirsiniz. Benim ile ya da birbiriniz ile.

Geri