• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Tchibo Gooseneck Elektrikli Kettle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okankrc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
1150

okankrc

Barista
İsim
Okan
Miroco Kettle aldığım için Tchibo Elektrikli Kettle'ımı satıyorum.

Geçen sene Ekim ayında satın aldım ama ortalama 5-6 ay süresince kullandım. Hasbean'dan alınmış akış sınırlayıcı (flow restrictor) da mevcut. Bu kettle ile birebir uyumlu değil ama çevresine V60 filtrelerinden ince şerit halinde sardım ve bir sorun çıkartmadı, daha düzgün bir akışla rahatça kullandım.

Kozmetik veya çalışma olarak herhangi bir sorun yok.

Adana'dan elden teslim etmek öncelikli tercihim, şehir dışına karşı ödemeli olarak yollayabilirim. Bana ulaştığı zamanki bütün karton kutu, koruma vs halen mevcut.

https://www.tchibo.com.tr/m/elektrikli-su-isiticisi-p400143716.html

Ufak pazarlık payı vardır.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    141.7 KB · Görüntüleme: 261
  • 2.jpg
    2.jpg
    102.7 KB · Görüntüleme: 254
  • 3.jpg
    3.jpg
    136.1 KB · Görüntüleme: 260
  • 4.jpg
    4.jpg
    158.4 KB · Görüntüleme: 261
Son düzenleme:
Daha önce alışverişim oldu, güvenle alışveriş yapabilirsiniz :)

Geri