• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tchibo Elektrikli Kahve Değirmeni

BK8

Üye
İsim
Burak Kav
Daha fazla  
İsim
Burak Kav
Espresso Makinesi
Gaggia New Classic Pro
Değirmen
Comandante C40 Red Sonja, Eureka Mignon Crono
Ekipmanlar
Hario V60, Bodum French Press, Tchibo Isı Ayarlı Elektrikli Kettle, Sayaçlı Hassas Tartı
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Eyüp
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Sarıyer
Twitter
burakkav
Tchibo'da satılan elektrikli öğütücü için ne dersiniz?

Artıları, eksileri, bunun yerine daha ucuza şunu alabilirsin dediğiniz alternatifleri vs?

V60 ağırlıklı, bazen de french press ve electrolux ekf5300 ile demleme yapıyorum.

Hali hazırda çıkarılabilir hazneli basit bir kahve, baharat öğütücüsü kullanıyorum fakat çoğu zaman homojen öğütemediği için miktarı azaltarak 2 seferde öğüterek daha yakın sonuç almaya çalışıyorum ve bu da beni sıkmaya başladı.

Tchibo'da satılan elektrikli öğütücü için ne dersiniz?

Artıları, eksileri, bunun yerine daha ucuza şunu alabilirsin dediğiniz alternatifleri vs?

V60 ağırlıklı, bazen de french press ve electrolux ekf5300 ile demleme yapıyorum.

Hali hazırda çıkarılabilir hazneli basit bir kahve, baharat öğütücüsü kullanıyorum fakat çoğu zaman homojen öğütemediği için miktarı azaltarak 2 seferde öğüterek daha yakın sonuç almaya çalışıyorum ve bu da beni sıkmaya başladı.

Slurp coffeden wmf svart aroma getirt.Hatta iki kisi birlikte girin 1000 liraya falan geliyor her şey dahil.Bunu katlar performansta encore ile aynı

Slurp coffeden wmf svart aroma getirt.Hatta iki kisi birlikte girin 1000 liraya falan geliyor her şey dahil.Bunu katlar performansta encore ile aynı

Selam.

Yurtdışı alışverişi, vergisi, takibi vs uğraşmak istemiyorum. Mümkünse mağazadan direk almak istiyorum. :)

Yarın Rommelsbacher Ekm 200 alıyorum. Pek kötü bir yoruma denk gelmedim. Kullanıcılar genellikle memnun. Espresso tarafında olmadığım için yeterli olur diye düşünüyorum. Tchiboda 750tlye buldum. Fiyatı da uygun gibi. Yarın öğlen alacağım. Deneye deneye V60, french press ve makine için öğütüm ayarlarını bulacağız artık.

Yarın Rommelsbacher Ekm 200 alıyorum. Pek kötü bir yoruma denk gelmedim. Kullanıcılar genellikle memnun. Espresso tarafında olmadığım için yeterli olur diye düşünüyorum. Tchiboda 750tlye buldum. Fiyatı da uygun gibi. Yarın öğlen alacağım. Deneye deneye V60, french press ve makine için öğütüm ayarlarını bulacağız artık.

Hiç el değirmeni almayı düşündünüz mü? Timemore ve forumda bayağı beğenilen molent gibi seçenekleri de düşünebilirsiniz. Alacağınız öğütücüden çok daha iyi performans vereceklerini söyleyebilirim. Ayrıca daha önceki deneyimlerinizden sonra korktuysanız öğütümleri de kolaydır yormaz sizi.

Hiç el değirmeni almayı düşündünüz mü? Timemore ve forumda bayağı beğenilen molent gibi seçenekleri de düşünebilirsiniz. Alacağınız öğütücüden çok daha iyi performans vereceklerini söyleyebilirim. Ayrıca daha önceki deneyimlerinizden sonra korktuysanız öğütümleri de kolaydır yormaz sizi.

Merhaba. Pek düşünmedim açıkçası. Bazı şeylerin otomatikliğine o kadar alışmışızki sanırım o yüzden el değirmeni fikrine bir türlü ısınamadım. Belki ileride bir fırsat yaratıp Comandante alırım gerçekten hakkını vereceğimi düşündüğümde.

Merhaba. Pek düşünmedim açıkçası. Bazı şeylerin otomatikliğine o kadar alışmışızki sanırım o yüzden el değirmeni fikrine bir türlü ısınamadım. Belki ileride bir fırsat yaratıp Comandante alırım gerçekten hakkını vereceğimi düşündüğümde.

Alıp birkaç ay sonra değiştirmek isteyebileceğinizi tahmin ederek yazıyorum. Yaklaşık 4 aydır Timemore kullanıyorum. Alacağınız öğütücüden daha stabil bir öğütme performansı var. 20 gram çekirdeği yaklaşık 35 saniyede öğütüyor ve öğütümü oldukça kolay. Belki yardımcı olur size.

Merhaba. Ben uzun zamandır kullanıyorum bu değirmeni.
Bunların hepsi için bunu kullanıyorum. Hatta espresso için bile.

Geri