BK8
Üye
- İsim
- Burak Kav
Daha fazla
- İsim
- Burak Kav
- Espresso Makinesi
- Gaggia New Classic Pro
- Değirmen
- Comandante C40 Red Sonja, Eureka Mignon Crono
- Ekipmanlar
- Hario V60, Bodum French Press, Tchibo Isı Ayarlı Elektrikli Kettle, Sayaçlı Hassas Tartı
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Eyüp
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Sarıyer
- burakkav
Tchibo'da satılan elektrikli öğütücü için ne dersiniz?
Artıları, eksileri, bunun yerine daha ucuza şunu alabilirsin dediğiniz alternatifleri vs?
V60 ağırlıklı, bazen de french press ve electrolux ekf5300 ile demleme yapıyorum.
Hali hazırda çıkarılabilir hazneli basit bir kahve, baharat öğütücüsü kullanıyorum fakat çoğu zaman homojen öğütemediği için miktarı azaltarak 2 seferde öğüterek daha yakın sonuç almaya çalışıyorum ve bu da beni sıkmaya başladı.
Artıları, eksileri, bunun yerine daha ucuza şunu alabilirsin dediğiniz alternatifleri vs?
V60 ağırlıklı, bazen de french press ve electrolux ekf5300 ile demleme yapıyorum.
Hali hazırda çıkarılabilir hazneli basit bir kahve, baharat öğütücüsü kullanıyorum fakat çoğu zaman homojen öğütemediği için miktarı azaltarak 2 seferde öğüterek daha yakın sonuç almaya çalışıyorum ve bu da beni sıkmaya başladı.
Elektrikli Kahve Değirmeni
Elektrikli Kahve Değirmeni | Kahve çekirdeklerinin sayısız aromasının korunduğundan emin olmak için, kahve çekirdeklerini kahveyi hazırlamadan kısa bir süre önce öğütmek en iyisidir. Kahvenizi frenchpress'te, filtre kahve makinasında ya da espresso makinasında hazırlamayı tercih etmeniz fark...
www.tchibo.com.tr