• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Tchibo Elektrikli Kahve Değirmeni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tayratron

Yeni Üye
İsim
Yılmaz Demir
Daha fazla  
İsim
Yılmaz Demir
Espresso Makinesi
Beko 2170
Değirmen
Eureka Mignon Perfetto
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Ataşehir
2F9064A0-52E2-4876-9B24-DB105C8A7E36.jpeg70E440CC-B03C-403D-A178-587EBE2AD7C9.jpeg
16.02.2020 tarihinde alındı. Yaklaşık 3 Kg Öğütme yapılmıştır. Satış fiyatını 600TL olarak güncelliyorum.

Son düzenleme:
600TL günceldir.

Ben denemedim ama basınçlı sepette yeterli olduğunu bende okumuştum.
Aktif olarak kullandığım değirmen o yüzden epey iyi bilirim şöyle diyim espresso ya yetmez ama cafe crema yaparım derseniz ilk seviyede fena değil ama basınçlı sepette sorun çıkartmaz, ileri dönük değildir şimdiki kadar bilsem almazdım

Anladım cevaplarınız için teşekkürler basınçsız sepette yapıyorum genellikle hayırlı satışlar

Fiyat 550TL ile günceldir.

Son olarak bir şey yapabilir misiniz.Yeni başladım kahve demlemeye öğrenci işi uygun birşey isime yarayacak sizin ürününüzü buldum

Ürün satılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri