• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tavsiye Ricası: 50'şer gramlık deneme paketi olan firmalar

İsim
Beni Yaratan Müstesnâ Bütün İbâdet Ettiklerinizden Berîyim
Daha fazla  
İsim
Beni Yaratan Müstesnâ Bütün İbâdet Ettiklerinizden Berîyim
Değirmen
Timemore C2
Ekipmanlar
Aeropress, french press
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bayburt
Kahve serüvenine yeni başlamış birisi olarak arayışlar içindeyim. Bütçeyi çok zorlamamak adına az paraya çok çeşit kahve tadımlamak istiyorum. Küçük gramajlı, taze kavrum deneme paketleri olan hangi firmaları önerebilirsiniz?

Çekirdek Bulma Tablosunundan yararlanarak, farklı paketleri hızlıca bulabilirsiniz.

Sipariş vermiştim Cumartesi gecesi, Pazar'ı saymıyorum zaten ama daha kargoya dün akşamüstü verilmiş, ne zaman gelecek Allah biliyor. Sanırım bir daha Baristocrat'tan sipariş vermeyeceğim.

Firmayla hiç alışverişim olmadı ancak siparişiniz Pazartesi alınıp 1 gün sonra Salı günü kargoya verilmiş anladığım kadarıyla; biraz haksızlık etmiş olabilirsiniz bence. Ayrıca firmalar her gün kavurma yapmıyorlar. Çoğunluğu hafta başında kavurup 1 gün sonra kargoya veriyor zaten.

Sipariş vermiştim Cumartesi gecesi, Pazar'ı saymıyorum zaten ama daha kargoya dün akşamüstü verilmiş, ne zaman gelecek Allah biliyor. Sanırım bir daha Baristocrat'tan sipariş vermeyeceğim.

Normal değil mi? Baristocrat'ı bilmiyorum ama çoğu firmanın tek bir kavurma günü var ve bu gün genel olarak pazartesi. Kavrulduktan sonra da 1 gün bekletilir ve kargoya verilir. Bu yüzden kahvenizin salı günü kargoya verilmesi gayet normal.

Firmayla hiç alışverişim olmadı ancak siparişiniz Pazartesi alınıp 1 gün sonra Salı günü kargoya verilmiş anladığım kadarıyla; biraz haksızlık etmiş olabilirsiniz bence. Ayrıca firmalar her gün kavurma yapmıyorlar. Çoğunluğu hafta başında kavurup 1 gün sonra kargoya veriyor zaten.
Kavurum gününü bilemiyorum haklısınız ancak siparişin Pazar günü alındığını düşündüm. Biraz geç gibi geldi, işleyiş sistemini çözmeye yeni yeni başladım. Yerel butik kahveciye çıkamıyoruz bu ara pandemi dolayısıyla, kahvesiz kaldığımdan abartmış olabilirim tabii :)

Merhabalar. Hangi yöntemle demleme yaptığınızı bilmiyorum ama yeni başlayıp pour over yöntemlerle demleme yapan biri için düşük gramajlı deneme paketlerini tavsiye etmem şahsen. Daha tecrübeli ev baristaları bile birçok parametreyi doğru ayarlayıp ideal fincanı çıkarana kadar 4-5 kez demleme yapıyorlar en az. Siz 50 gramlık bir pakette 3 demlemelik bir denemeyle o kahvenin potansiyeline yaklaşamadan paket bitmiş olacak muhtemelen.

@nuclearmoonrise 'ın dediği gibi çoğu kavurucunun ya kavrum günü olur ya da sipariş aldıktan sonraki gün kavurup bir gün dinlendirdikten sonra kargoya verirler.o yüzden aradaki beklemem gününü problem etmeyin.
bazne uygun reçeteyi bulmak için 50 gr yeterli de olmayabilir. bunu da göz önünde bulundurun.

Merhabalar. Hangi yöntemle demleme yaptığınızı bilmiyorum ama yeni başlayıp pour over yöntemlerle demleme yapan biri için düşük gramajlı deneme paketlerini tavsiye etmem şahsen. Daha tecrübeli ev baristaları bile birçok parametreyi doğru ayarlayıp ideal fincanı çıkarana kadar 4-5 kez demleme yapıyorlar en az. Siz 50 gramlık bir pakette 3 demlemelik bir denemeyle o kahvenin potansiyeline yaklaşamadan paket bitmiş olacak muhtemelen.

Bunun yerine ne tavsiye edersiniz?

Aslında amacım değişik kahve çekirdeklerini tatmaktı. Bir dahaki siparişimi mutlaka 250 şeklinde vereceğim çok teşekkürler.

Benim bu noktada optimum gramajım 150. Demleme parametrelerinin ayarlanması bir yana, kahveyi detaylı anlamak için farklı günlerde denemeyi severim.

Eğer hızlıca denemek ve keşfetmek istiyorsanız, evde demlemek yerine 3. nesil bir kafede farklı çekirdeklerin denenmesi daha kolay olabilir.

Merhabalar

Firmamızda 6 farklı kahve deneme seti ile beraber istediğiniz kahveden de 50gr lık satıslarımız bulunmaktadır.

Herkese iyi Forumlar & Bol kahveli günler

Naçizane bu işe yeni başlayan birine az miktarda farklı kahvelerle deneme yapmak yerine iyi olan tek çeşit bir çekirdekten denemeler yaparak kahve profiline yaklaşmaya çalışmak olurdu.

Normal değil mi? Baristocrat'ı bilmiyorum ama çoğu firmanın tek bir kavurma günü var ve bu gün genel olarak pazartesi. Kavrulduktan sonra da 1 gün bekletilir ve kargoya verilir. Bu yüzden kahvenizin salı günü kargoya verilmesi gayet normal.

Adamları burada savunuyoruz ama instagram'da gönderi altına yaptığım eleştiri içeren yorumumu kaldırıyorlar :D Denenecekler listemden de instagramdan da ben siliyorum o zaman :d

Geri