• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tavsiye edeceğim ekipmanlar

ercuozcan

Barista
İsim
Ercüment Özcan
Daha fazla  
İsim
Ercüment Özcan
Espresso Makinesi
Lelit Bianca v3; Lelit Elizabeth v3 (Satıldı)
Değirmen
Eureka mignon Perfetto (Satıldı) ; Niche Zero ; Commandante Amerikan Cherry
Ekipmanlar
Fellow Stagg EKG,Mokapot , Origami (M) , Breville BDC600 ,Felicita Arc.,Peak water, Delter Press, Epinox 600 ml server, Rekrow mini ocak , Soy C2G ve C3G Cezve, Hario immersion switch, espro bloom, ..
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Hayır
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul Anadolu
Üyelerimiz içinden ürünler bölümündeki birçok ürüne sahip oldum ve keyifle kullanıyorum. Az önce 3D printer ile yapılan bir ilanın altında epeyce funnel ihtiyacı olan arkadaşımızı görünce son zamanlarda almış olduğum ve gerçekten çok hoşuma giden bazı ürünleri paylaşmak istedim ki ihtiyaç sahipleri eğer bütçelerine de uygunsa istifade etsinler ya da bir alternatif olsun.
Ayrıca daha önce bu şekilde açılmış ya da aralarda kaybolmuş bir başlık varsa bu konu oraya taşınabilir veya birleştirilebilir. Hoşunuza giden ,faydalı ekipmanları bu başlık altında paylaşabiliriz diye düşündüm.
Paylaşacağım ekipmanı yapan kimseyi şahsen tanımıyorum foruma üye olabilir gerçekten bilmiyorum daha önce bir stand yaptırmak istemiştim ve bana dürüstçe V60 demlemesinde tartı kullanımındaki sıkıntılarından bahsedince vazgeçmiştim. İlgilenen kişilere İnstagram adresini paylaşırım eğer açık yazmamda bir engel görülmezse de paylaşabilirim. Bu mesajı yazdığımdan haberi olmadığını da belirtmek isterim.
Funnel ve Wdt ararken Aliekspress deki maliyetlere bakınca bu arkadaşımıza faydam olsun istemiştim ve gelen ürünler beni olumlu yönde şaşırttı , resimlerden de görüleceği gibi ürünlere gizli mıknatıs koydurttum ama funnel için konuşmamıştık mesela çok kullanışlı bulduğum İçin sizlerle paylaşmak istedim. Fırçam vardı ama ekstra verdim siparişi 3 ürünün herbirine ben 50 TL ödedim kargoya 18 TL toplam 168TL siz tek tek veya istediğinizi alabileceğiniz gibi kendi sayfasında ihtiyacınız olan ürünlere bakarsınız artık. Resimleri yüklüyorum az sonra. İyi günler.

Ekli dosyalar

• B6A3884E-AC35-41C9-8D3E-B8F39C662707.jpeg
    B6A3884E-AC35-41C9-8D3E-B8F39C662707.jpeg
    96.5 KB · Görüntüleme: 107
  • A6CE16D3-DC58-4944-B5FB-CBB24639FD37.jpeg
    A6CE16D3-DC58-4944-B5FB-CBB24639FD37.jpeg
    102.6 KB · Görüntüleme: 103
  • A3CB4A99-BCA6-42D6-AD53-1A79EF77CCED.jpeg
    A3CB4A99-BCA6-42D6-AD53-1A79EF77CCED.jpeg
    122.2 KB · Görüntüleme: 103
  • C7658328-4139-4E78-BDBB-8D3D4389054C.jpeg
    C7658328-4139-4E78-BDBB-8D3D4389054C.jpeg
    93.4 KB · Görüntüleme: 104
Bahsettiğiniz ilanı açan benim. Tabii ki isteyen istediğine bastırtır. Ben tutup makinenin parasını çıkaracağım desem zaten en az 100 tane funnel siparişi almam gerekir. Tek derdim satacağım ürünlerle filament parasını çıkarmak. Ancak benim ilanımı okuduktan sonra direkt böyle bir başlık açmanızı hoş karşılamıyorum. Ben bunu bir hakaret olarak algılıyorum, bilginize.

Bahsettiğiniz ilanı açan benim. Tabii ki isteyen istediğine bastırtır. Ben tutup makinenin parasını çıkaracağım desem zaten en az 100 tane funnel siparişi almam gerekir. Tek derdim satacağım ürünlerle filament parasını çıkarmak. Ancak benim ilanımı okuduktan sonra direkt böyle bir başlık açmanızı hoş karşılamıyorum. Ben bunu bir hakaret olarak algılıyorum, bilginize.
Konunun sizinle ne alakası var anlamadım. Sizin yürüttüğünüz mantığa göre bu başlık sizin ilanınızı baltalamak için mi açıldı? Benim anladığım kadarıyla arkadaş sadece kendi beğendiği bir ekipmanı paylaşmış, farklı alternatifler sunmuş. Hadi sizin ilanınızın referans gösterilmesini hoş karşılamamınızı da anlayabilirim de (aslında o da garip geldi) size nasıl hakaret edilmiş burada onu anlayamadım.

Konunun sizinle ne alakası var anlamadım. Sizin yürüttüğünüz mantığa göre bu başlık sizin ilanınızı baltalamak için mi açıldı? Benim anladığım kadarıyla arkadaş sadece kendi beğendiği bir ekipmanı paylaşmış, farklı alternatifler sunmuş. Hadi sizin ilanınızın referans gösterilmesini hoş karşılamamınızı da anlayabilirim de (aslında o da garip geldi) size nasıl hakaret edilmiş burada onu anlayamadım.
Beğendiği bir ekipmanı ben bunun ticari ilanını açtıktan sonra benim ilanımı referans vererek paylaşması normal bir durum diye düşünmüyorum

Beğendiği bir ekipmanı ben bunun ticari ilanını açtıktan sonra benim ilanımı referans vererek paylaşması normal bir durum diye düşünmüyorum
hocam bence normal bir durum, yani burada birisi a ekipmanını satmaya başlasa ben de a ekipmanının başka üretimini paylaşıp yorum yapamaycak mıyım? bildiğim kadarıyla forumda 3d baskıyla uğraşan tek kişi de değilsiniz. Zaten @ercuozcan da demiş alternatif olsun vesaire diye.

Tamamdır, ben haksızım demek ki. Teşekkürler

İlk bakışta okuduğunuz zaman @ulaspresso hocam'ı haklı buluyorum. Konuyu bende ilk okurken aynı şeyleri düşündüm.
Tabi ki @noahsark hocam reklam düşüncesinde olmadan açmıştır konuyu ama özellikle fiyat belirterek üstüne düşmüşsünüz durumun. Ayrıca fotoğraflarınıza baktığım zaman özenle dizilmiş ekipmanınız var mesela. Bunların içinden sadece 3D yazıcı ile basılabilecek funnel ve wdt paylaşmanız biraz yine göze batıyor.

Tekrardan belirtmemde fayda var her iki tarafı da kendimde haklı buluyorum.

Konuyu açan benim , açıkçası da çok şaşırdım ilk mesajınıza , evet ilanınızı gördükten sonra ve özellikle alttaki yorumları okuyunca 2-3 kişinin funnel aradığını gördüm ve bende uzun süre bir arayıştan sonra bu kadar memnun kalacağımı bilmeden yakın zamanda verdiğim bu siparişi paylaşmak istedim. Art niyetli olsam niye sizin mesajınızdan bahsedeyim , benim bahsettiğim ürünler ahşap , 3D ile benzerliği yok ayrıca funnel dan başka ortak hiçbir ürün yok benim aklımın ucundan geçmedi ama demek ki herkes aynı şekilde algılamıyor. Ben kendi adıma kalbinizi kırdıysam özür dilerim. Niyetim kimseyi kırmak olmadığı gibi bilakis hoşuma giden bir ürünü paylaşma sevinciydi.

Geri