• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tatlı/Kolay İçimli/Keyifli Espresso Çekirdeği Önerisi

slowespresso

Barista
Sayın forumdaşlar,

Tam başlıkta tarif ettiğim gibi bir espresso kavrumu kahve çekirdeği arıyorum.
Epeyce kendim bulmaya çalıştım ancak tam bahsettiğim notalara/profile uygun kahve bulamadım henüz.

Önerilerinize açığım.

Çok uzundu okumadım özeti: Espresso içmek için keyifli, tatlı, hoş çekirdek önerisi arıyorum.

Null - Demse Wote
3 hafta civarı, bahsettiğiniz şekilde çıktılar vermeye başlıyor.

Milestones - Etiyopya guji shakiso(Lavanta,Kayısı)
Ruanda cocamu
Etiypya keramo
Kenya riu riuru(yakında stoklarda) bunları önerebilirim çok soft kahveler espresso da tavsye ederim kahveler diğerlerini denemenizi öneririm

Aradığınız şey genel itibarıyla bir Ethiopia çekirdeği. Ama hangi Ethiopia? 🙂

Bochisa, Hamasho sevdiğim kahveler espressoda.

Hocam bahsettiğiniz kahveyi ve yukarıdaki çoğu kahveyi çeşitli espressolarda denedim.
Favorim bahsettiğiniz Spada Motion oldu, çok teşekkür ederim öneriniz için tekrardan, içimi rahat espressolara ulaştım nihayetinde:)

Ellerinize sağlık @SpadaCoffeeRoastery :)
Beğenmenize çok sevindim, ben de çok beğenmiştim. Afiyet olsun :)

etiyopya yirgacheffe tadese wuke
espressolab ‘in bir çekirdeği. öneririm , zamanında kilo kilo tüketiyordum

Kakao, çikolata ve karamel tadım notaları olan Honduras çekirdeği yıllardır Americano ve epsresso olarak zevkle tükettiğim bir çekirdektir

Geri