• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alınık Tartı

 
satayım benim efsane kaan ı sana, maksat yabancıya gitmesin dosta gitsin ;)
 
Benim hala kullanmakta olduğum tartı banggood’da varmış. 150₺ civarı, ama Turkey Direct Mail yok. Vergi dahil olması için grup alımı yapılabilir.

Kaan espresso için birebir 😍

DB5D6EBE-92AB-47E7-8661-A8FF73E6F92C.jpeg
 
Benim kaan’da 0,2- 0,3 gr sapmalar var. Kavanozu üstünden alıp tekrar koyduğumda 0,2 gr eksik veya fazla gösteriyor. Böyle sıkıntı yaşayan var mı?
 
O kadar memnunum ki ekipman çılgınlığı dönemimde bile değiştirmeye kıyamadığım tek parça. Bu paraya fazla hassas. (0.01 ve 0.001 tartılarım da var). Kaan f/p diyoruz ama, ucuz f/p. Kahve demlemek için f/p tartı denince aklıma bu geliyor direk. @ytghan

@cayisse ben vergi dahil 70’e mi ne almıştım. Dahil. O zaman kaan 35-40 falandı.
 
Bende tartısını değiştirmeyi düşünen olursa tartı bakıyorum harıo lar çok uçuk uygun ideal bir önerisi olan var mi
 
Geri
Üst