Efsane Kaan emekliye ayırdım abi, şöyle bir tık üst kademe birşy arıyorum ☺satayım benim efsane kaan ı sana, maksat yabancıya gitmesin dosta gitsin
Bu gerekçeyle aslında ben de yeni bir tartı istiyorum.Benim kaan’da 0,2- 0,3 gr sapmalar var. Kavanozu üstünden alıp tekrar koyduğumda 0,2 gr eksik veya fazla gösteriyor. Böyle sıkıntı yaşayan var mı?
Şu sağdaki işimi görür aslındaBenim hala kullanmakta olduğum tartı banggood’da varmış. 150₺ civarı, ama Turkey Direct Mail yok. Vergi dahil olması için grup alımı yapılabilir.
Kaan espresso için birebir
Ekli dosyayı görüntüle 2286
Benim hala kullanmakta olduğum tartı banggood’da varmış. 150₺ civarı, ama Turkey Direct Mail yok. Vergi dahil olması için grup alımı yapılabilir.
HocamBenim hala kullanmakta olduğum tartı banggood’da varmış. 150₺ civarı, ama Turkey Direct Mail yok. Vergi dahil olması için grup alımı yapılabilir.
@Kahveciningalaksirehberi ‘nin yukarda attığı tartılar uygun. Birisi efsane Kaan tartı. Diğeri de baya uygun fiyata AliExpress üzerinden alınabiliyor.Bende tartısını değiştirmeyi düşünen olursa tartı bakıyorum harıo lar çok uçuk uygun ideal bir önerisi olan var mi