• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tartı için borç rica edebilir miyim?

İsim
Caner
Daha fazla  
İsim
Caner
Ekipmanlar
Moka pot
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Adana
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Seyhan
Bu konuyu açmak biraz beni utandırıyor açıkçası. Forum yardım etme isteğinde falan bulundu. Ben bu yardımı şöyle değiştireyim. Karşılıksız olmasın da karşılıklı olsun. Yani geri ödemeli.
Şöyle şimdi ben V60 demlemeye girişeceğim. Bunun nedeni daha aromatik tatlar alabiliyor olmamız imiş. Ama V60 için biraz maddiyat gerekiyormuş. Fakat @Daunterm biraz benim bakış açıma uyan bir şey yazdı. Buna ek olarak @dncrmdn @kahveseverfındık da aynı şekil yazdı. İlk etapta sadece v60 ve tartı alsam da olurmuş.
Şöyle ki şu tartıyı buldum. Bu tartı için bana küçük geri ödemeli bir destek de bulunabilir misiniz?
Senin paran yok mu kardeşim diyebilirsiniz. Efendim ben 17 yaşındayım ve öğrenci kimliğindeyim. Bundan mütevellit babama bağlı yaşıyorum.

Bu ürün idare eder mi? Bir de V60 dripper + 40 lı filtre alacağım.

@kahveanalisti

Geri