• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tamper önerisi

Kahveşeker

Barista
İsim
Kahveşeker
Daha fazla  
İsim
Kahveşeker
Espresso Makinesi
Gaggia New Classic, Wacaco Picopresso
Değirmen
Comandante c40, Molent g50, idose t64
Ekipmanlar
Hario V60, Timemore crystal eye, Timemore b75, Moka pot, timemore fish kettle
Merhabalar. Gaggia classic pro model espresso makinesi siparişinde bulundum. Bildiğim kadarıyla içinden plastik aparat çıkıyor. Harici tamper önerisi alabilir miyim? Bazı tamperler 58 mm iken, bazıları 58.55 gibi değerlere sahip. Bunların kullanımda oluşturduğu farklar neler? Gaggianın 58 mm lik filtresine en uygun hangisi olur? Yorumları bekliyorum.

Eski bir gaggia kullanicisi olarak cevapliyim 😄 58 mm kenarlarda cok hafif bosluk kalabiliyor, 58.55 sepete neredeyse sifira sifir oturuyor. Lelit’in 58.55 tamperi mevcuttu gelbura.comda, hala stoklardaysa memnun kalacaginizi dusunuyorum.

Geri