• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tamper Matı Neden Pahalı?

İsim
Suleyman
Daha fazla  
İsim
Suleyman
Espresso Makinesi
Breville Bes810
Değirmen
BCG820 and Timemore C2
Merhabalar,
Leveler, basınclı temper aldıktan sonra çizilmesin diye bir mat almak istedim fakat bir mat için ( plastik enjeksiyonla yapılan) 150-250 TRY arası para istenmesini anlayamıyorum. Benim bilmediğim bir özelliği ( özel plastik, kokmuyor, vb) mi vardır? Bunu birisi açıklasa da bir sonraki level ise atık kabına istenen fiyattır.

Bu tarz "hobi" sektörlerinde ürünlerin uçuk fiyatı hiç şaşırtmaması lazım. Alıcısı çok, serbest piyasa... 🤷‍♂️
Serbest piyasa ve hobi olduğunu bende biliyorum ki ciddi paralar harcadım, sadece matı ve kutunun diğer ürünlerin yanında bu lkadar pahalı olmasını anlayamıyorum. Ayrıca leveler ve temper da yerli üreticiler çıkmaya başladı, bunda da çıkmasını beklerdim.

bunu ben de anlamıyorum. işin arkasında yatan mühtiş bir mühendislik yok ki dediğiniz gibi alt tarafı plastik enjeksiyon. malzeme ne kadar pahalı olabilir ki. sanırım kahve sektöründe dönen paraları bildikleri için mata o para sırıtmaz diye düşünüyolar.

Geri