• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tam Otomatik Kahve Makinesi Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eerturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eerturk

Yeni Üye
İsim
Erkan
Daha fazla  
İsim
Erkan
Merhaba,

Her gün dışarıdan kahve almak yerine evde hazırlamak istiyorum. Başlangıçta manuel bir makine düşündüm, ancak zamanla sıkılıp bırakabileceğimi düşünerek tam otomatik kahve makinelerine yöneldim. Forumda yaptığım araştırmalar sonucunda birkaç seçenek belirledim. Genellikle Latte, Cortado ve Flat White içiyorum.

Manuel makineler kadar belki aroma sağlamasalar da, seçeneklerim arasından en iyisini bulmak istiyorum. Öncelikle, kahvenin sıcaklığının iyi olması önemli. Ayrıca, makinenin bakımının kolay olması da benim için önemli bir kriter.

Bütçem ₺23.000'yi aşmamalı, bu çerçevede düşündüğüm makineler şunlar:
  • Gaggia Cadorna Milk RI9603
  • Delonghi Magnifica Evo ECAM290.61
  • Philips EP5447/90 LatteGo
  • Melitta Caffeo Passione OT ‎F53/1
  • Melitta Latticia OT F300
Teknik servis imkanı da önemli bir faktör. Melitta için servis bulamadım.

Bu makineler hakkında veya başka önerileriniz varsa, memnuniyetle dinlerim. Teşekkür ederim.

Merhaba, benzer sebeplerden yakın zamanda https://www.gelbura.com/idose-soho-...k-ogutucu-espresso-makinesi-pd-TET00278681575 bu cihazı aldım. Öncelikle bu cihazı tercih etmemin sebeplerini söyliyim. İlk olarak cihazın öğütücüsünün çelik olması ve çift kazanlı olması benim bu cihazı tercih etmemde büyük rol oynadı. İkinci olarak Gelbura daha önce çok kez alışveriş yaptğım ve güvendiğim bir firma. Cihazı 1 haftadır kullanıyorum 30a yakın çıktı aldım. Espresso çıktısı gerçekten başarılı, sicaklığı konusunda sizi mutlu edecektir. Sütlü içeceklerde ise sütün doğru ayrını bulmak biraz zaman alıyor ancak doğru ayarı bulduktan sonra sütü gerçekten güzel köpürttüğünü söyleyebilirim. Süt sıcaklığının çok yüksek olmasını beklemeyin 65-75 derece civarı oluyor sanırım, zaten aldığınız çıktı içmek için en ideal sicaklıkta olduğundan ben memnun kaldım. Temizliği çok kolay tüm parçaları ayrılabiliyor ve çok kolay temizleniyor. Gelelim yaşadığım sorunlara, cihazı kapatırken 1 defa ekran takılı kaldı, 1 defa su haznesi doluyken su haznesini doldurun şeklinde uyarı verdi ve 1 defa da posa haznesi boşken boşaltın şeklinde uyarı verdi. Bunun haricinde memnun olmadığım bir durum yok kesinlikle öneririm. Almayı düşünürseniz de sepet kısmında kahvekulubunet kodunu kullanabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,
Ben de aynı arayış içerisindeyim. Bu forumda ve diğer kahve forumunda idose soho'dan haberdar oldum. Ama internette satıcının kendi videoları dışında bir inceleme bulamadım. Diğer forumda ürünü satın alan bir arkadaş ürünün süt köpürtmesinden memnun kalmadığı ve cihazda öğütülen kahvenin cihazın iç kısımlarına dağıldığından şikayet etmiş. Hatta bu sebeplerden dolayı iade talebinde bulunmuş. Alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Ürünü kullanan ve memnuniyetini dile getirmek isteyen arkadaş var mı acaba?

İdose Soho'nun fiyat performansı ve sunulan özellikleri gerçekten etkileyici görünüyor. Ancak markanın pek bilinmemesi, güven konusunda tereddüt yaratıyor, doğrusu. Şahsen, daha önce duyulmuş ve güvenilirliği kanıtlanmış markalara yönelmeyi düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Ben de aynı arayış içerisindeyim. Bu forumda ve diğer kahve forumunda idose soho'dan haberdar oldum. Ama internette satıcının kendi videoları dışında bir inceleme bulamadım. Diğer forumda ürünü satın alan bir arkadaş ürünün süt köpürtmesinden memnun kalmadığı ve cihazda öğütülen kahvenin cihazın iç kısımlarına dağıldığından şikayet etmiş. Hatta bu sebeplerden dolayı iade talebinde bulunmuş. Alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Ürünü kullanan ve memnuniyetini dile getirmek isteyen arkadaş var mı acaba?
Merhaba, aslında bu biraz da ne beklediğinize bağlı, diğer arkadaş kaynar bir içecek bekliyordu diye düşünüyorum. O sebeple çıktıdan memnun kalmadı ben ideal kahve içme sıcaklığında bir ürün beklediğimden memnun kaldım. Kahvenin cihazın iç kısımlarına dağılması da zannediyorum tüm otomatik makinelerde olan bir sorun ama benim cihazımda çok az miktarda kahve iç kısma dağılıyor arkadastaki durumu bilmiyorum.

İdose Soho'nun fiyat performansı ve sunulan özellikleri gerçekten etkileyici görünüyor. Ancak markanın pek bilinmemesi, güven konusunda tereddüt yaratıyor, doğrusu. Şahsen, daha önce duyulmuş ve güvenilirliği kanıtlanmış markalara yönelmeyi düşünüyorum.
Fiyatının avantajı da bundan dolayı kaynaklanıyor.

Merhaba,

Her gün dışarıdan kahve almak yerine evde hazırlamak istiyorum. Başlangıçta manuel bir makine düşündüm, ancak zamanla sıkılıp bırakabileceğimi düşünerek tam otomatik kahve makinelerine yöneldim. Forumda yaptığım araştırmalar sonucunda birkaç seçenek belirledim. Genellikle Latte, Cortado ve Flat White içiyorum.

Manuel makineler kadar belki aroma sağlamasalar da, seçeneklerim arasından en iyisini bulmak istiyorum. Öncelikle, kahvenin sıcaklığının iyi olması önemli. Ayrıca, makinenin bakımının kolay olması da benim için önemli bir kriter.

Bu makineler hakkında veya başka önerileriniz varsa, memnuniyetle
Merhaba,

Bu makineler hakkında veya başka önerileriniz varsa, memnuniyetle dinlerim. Teşekkür ederim.
Hocam araştırdığım kadarıyla Melitta çelik öğütücü kullanıyor, diğerlerini bilmiyorum ama çelik öğütücü bir avantaj diye biliyorum. Bir de Melitta için servis Hakman distribütörlüğünde.

Arayışımı bu makineyi satın alarak sonlandırdım. Evet, kapsül ne sunuyorsa bununla yetinmek zorundayım. Ama halihazırda elimde olan moccamaster, aeropress ve bu makine tüm ihtiyacı karşılıyor. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Merhaba,

Melitta 'nın distribütörü Hakman Elektronik. Hakman Elektronik Yetkili Servisi Emniyetevler'de (4.Levent). Ben otomatik makine olarak Jura kullanıyorum. Melitta hakkında kullanmadığım için bir şey söyleyemem. Ancak servisinde sorun yaşamazsınız. İşlerini düzgün yapıyorlar. Aynı zamanda birkaç markanın daha distribütörü oldukları için başka markada servis hizmeti almıştım. İşlerini gayet kurumsal ve ciddi yapıyorlar.

Geri