• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tam Otomatik Espresso Makinesi Temizliği

atlageldim

Yeni Üye
İsim
Sinan
Tam otomatik philips 4346/70 model kahve makinesini temizlemenin alternatifleri var mı satılan kahve makinesi temizleyici tabletler dışında? Fairy, Finis gibi bulaşık tabletleri de işe yarar mı? Sipariş verdim ama ürün 1 hafta sonra elime geçecek, anlık temizlemek istiyorum ne yapabilirim?

Tam otomatik philips 4346/70 model kahve makinesini temizlemenin alternatifleri var mı satılan kahve makinesi temizleyici tabletler dışında? Fairy, Finis gibi bulaşık tabletleri de işe yarar mı? Sipariş verdim ama ürün 1 hafta sonra elime geçecek, anlık temizlemek istiyorum ne yapabilirim?
bende de philips var siz neyi temizlemek istiyorsunuz kireci mi yağı mı? ben kireç ve yağ temizliği için BOSch kireç temizleyici solüsyon ve yağ temizliği için bosch tablet aldım. ayda 1 tablet ile yağ temizliği kireç ışığı yanınca da kireç temizliği tapıyorum fairy finish onlarla olmaz makinaya zarar verir. Benim makina garanti bitimine 1 ay kala tırtladı. altan su akıtmaya buhar vermemeye başladı. Philips servisleri çok kötü. Yaptık dediler eve geldim su akıtma yı yapmışlar ama buhar yine vermiyor. Tekrar geri verdim parça bekleniyormuş. pek ümütli değilim açıkçası. Bir daha alırsam philips almam. Bir aquaclean filtre fiyatı 180 - 190 tl piyasada da bulunmuyor

Geri