• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tam otomatik espresso makinesi tavsiyesi

atlageldim

Yeni Üye
İsim
Sinan
Daha fazla  
İsim
Sinan
4.000TL gibi bir bütçe ile tam otomatik espresso makinesi almaya karar verdim, normalde filtre kahve bağımlısıyım ama istiyorum ki evde istediğim zaman hem kendime hem de eşime dostuma zahmetsiz kahve sunabileyim. Tam otomatik istiyorum çünkü elimde Hario Mini Slim var ve maalesef espresso kahve çekimine uygun değil öyle olsa bile bu her espresso için dakikalarca kahve öğütmek demek. O yüzden Philips 3246/70 Latte Go almak istiyorum, kahve su oranını nasıl kullanıyor, basınç seviyesi ne kadar Philips serisinde bu konuda beni aydınlatabilir misiniz, Arçelik Em6092 de seçenekler arasında ama 19 bar basınç uyguladığı söyleniyor bu standart bir espresso için yüksek bir basınç değil mi? Lütfen tam otomatik dışında başka bir öneriyle gelmeyin ve bütçem 4000 TL bunları göz önünde bulundurun.

Bütçenizi aşıyor ancak belki değerlendirmek istersiniz diye paylaşıyorum.

Gelbura.com Kasım ayına özel indirim yaptı.
Bütçemi baya aşıyor görünüş basit ve şık ama süt kabı falan kullanışlı gelmedi, siz kullanıyor musunuz bu aleti tecrübeleriniz nasıl? Reklam veya komisyon almıyorsanız?

Bütçemi baya aşıyor görünüş basit ve şık ama süt kabı falan kullanışlı gelmedi, siz kullanıyor musunuz bu aleti tecrübeleriniz nasıl? Reklam veya komisyon almıyorsanız?
Hayır kullanmıyorum. Hatta hiç tam otomatik espresso kahve makinesi tecrübem de olmadı.
Reklam ve komisyon kazancı elde etmiyorum. Fiyatında ciddi oranda indirim gördüğüm için, size yardımcı olmak adına paylaşmıştım.

2.el Siemens EQ300 TI353204RW düşünürseniz bana yazabilirsiniz.
1 yıl daha garantisi devam ediyor.

Merhaba bir yakınım tam otomatik espresso makinesi için bana danıştı ama hiç bir fikrim yok. Aşağıdaki makineleri beğenmiş bunların artısı/eksisi nedir? Yada başka tam otomatik makine tavsiye eder misiniz?

Philips 2200 Serisi Ep2220/10

Philips Ep2231/40
eğer yakının çalışan yoğun biriyse latte go serisinden alsın kesinlikle yani ep2231/40 çünkü sadece makinenin düzenli bakımından başka bir işi kalmıyor ama ep2231/40 da fazla içecek seçeneği olmaması da eksi bir durum tabi diğer taraftan daha serbest still takılmak istiyorsa ve latte art dediğimiz bu işin uzmanlığı ile alakadarsa 2220/10 daha iyi olur. Ben ep4346/70 aldım şuan çok memnunum

Geri