orkunustel
Üye
- Konum
- İstanbul
- İsim
- Orkun Üstel
Herkese merhaba!
Yayında tanıtıyor olsam da, bilmeyen arkadaşlarımız için kendisini kısaca tanıtmak isterim. Tim Wendelboe Nordic Approach'un ortak kurucularından biri, kendi adında kurduğu espresso barın ve kavurmahanenin kurucusu, direkt ticaret yoluyla yeşil çekirdek alıcısı, 2004 Dünya Barista Şampiyonu ve 2005 Dünya Tadım Şampiyonu. Aynı zamanda kendisinin ve ekibinin Nordic Roaster Competition'da 8 kez birinciliği var.
Ayrıca kendisi 2017'den beridir Demleme Şampiyonalarında en büyük destekleyicim ve sponsorum.
Düzenlemesi, ek görselleri hazırlaması, alt yazısıyla en yoğun çalıştığımız video bu oldu ancak tüm kahve severler için ansiklopedi niteliğinde yayın olduğuna inanıyorum. Tim Wendelboe ile yaptığımız canlı yayın için 13 soru toplamıştım ama yayın esnasında da sorular gelince toplamda 28 soru oldu!
Yayında Dünya Barista Yarışmalarından Dünya Aeropress Yarışmasına, kavurmadan demlemeye, işlem yöntemlerini, fermantasyonları, biyolojik ve organik tarım, kahve üretimi, ticareti ve ticarette şeffaflık hakkında daha bir çok konuyu konuştuk. Umuyorum hoşunuza gidecek, bir çok bilgi paylaşımının olduğu ve daha da olacağı faydalı bir yayın olmuştur.
Keyifli seyirler diliyor, yorumlarınızı bekliyorum!
Not: Süre/Soru kısayollarını gün içerisinde paylaşacağım.
Yayında tanıtıyor olsam da, bilmeyen arkadaşlarımız için kendisini kısaca tanıtmak isterim. Tim Wendelboe Nordic Approach'un ortak kurucularından biri, kendi adında kurduğu espresso barın ve kavurmahanenin kurucusu, direkt ticaret yoluyla yeşil çekirdek alıcısı, 2004 Dünya Barista Şampiyonu ve 2005 Dünya Tadım Şampiyonu. Aynı zamanda kendisinin ve ekibinin Nordic Roaster Competition'da 8 kez birinciliği var.
Ayrıca kendisi 2017'den beridir Demleme Şampiyonalarında en büyük destekleyicim ve sponsorum.
Düzenlemesi, ek görselleri hazırlaması, alt yazısıyla en yoğun çalıştığımız video bu oldu ancak tüm kahve severler için ansiklopedi niteliğinde yayın olduğuna inanıyorum. Tim Wendelboe ile yaptığımız canlı yayın için 13 soru toplamıştım ama yayın esnasında da sorular gelince toplamda 28 soru oldu!
Yayında Dünya Barista Yarışmalarından Dünya Aeropress Yarışmasına, kavurmadan demlemeye, işlem yöntemlerini, fermantasyonları, biyolojik ve organik tarım, kahve üretimi, ticareti ve ticarette şeffaflık hakkında daha bir çok konuyu konuştuk. Umuyorum hoşunuza gidecek, bir çok bilgi paylaşımının olduğu ve daha da olacağı faydalı bir yayın olmuştur.
Keyifli seyirler diliyor, yorumlarınızı bekliyorum!
Not: Süre/Soru kısayollarını gün içerisinde paylaşacağım.