• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Talks with Coffee People - 2 | Coffee Exporter: Daniel Velasquez-Amativo

orkunustel

Üye
İsim
Orkun Üstel
Herkese selamlar arkadaşlar. Geçtiğimiz haftalarda paylaştığım Talks with Coffee People adını koyduğum serinin ikincisinin düzenlemelerini bitirdik ve paylaştık.

Bu yayında tarladan fincana kadar geçen süreçte kahve ihracatçısı olarak görev alan Amativo Kolombiya Operasyon Müdürü Daniel Velasquez'le Kolombiya kahve tarımı, kahve ihracatı hakkında hatta sonlara doğru nitelikli kakao tüketimi ve kültürü hakkında da konuştuk. :) Geçen sene bir çoğunuz tarafından sevilen farklı kavurucuların da kavurduğu ve sattığı Kolombiya El Balcon ve Kolombiya el Paraiso Anaerobik'i bu firma ihraç etmişti. :) Umarım kahve ihracatını ve Kolombiya kahve kültürünü tanıtmak adına verimli bir video kaynağı olmuştur. İlerleyen zamanlarda yayınlanacak videoları kaçırmamak ve destek olmak için abone olup beğenir ve görüşlerinizi yorumlarsanız çok mutlu olurum.

Herkese iyi seyirler diliyorum!

İlginizi çeken sorulara ulaşmak için:
05:12 - 1. Kooperatifler ne kadar önemli ve yararları nelerdir?
08:08 - 2. Koronavirüs salgını Kolombiya ihracatını nasıl etkiledi?
10:15 - 3. Kolombiya'daki kahve tarımının zorluklarını genel olarak anlatır mısın?
20:20 - 4. Kolombiya'da deneysel işlemenin gelişmesi nasıldı?
25:28 - 5. Bir kahveyi satın almaya ve ticaretini yapmaya nasıl karar veriyorsun?
30:00 - 6. Belirli ülkelerin satın aldığı kahvelerde bir akım var mı?
32:18 - 7. Dünya çapında, pazarda nitelikli kakao erişilebilirlik eksikliği için bir sebep görüyor musun?
41:04 - 8. Her yıl hasatın kalitesine ilişkin sürdürülebilirliği nasıl sağlıyorsunuz?
44:48 - 9. Melborn'daki "World Brewers Cup"a gelmeyi düşünür müsün?

El Balcon ve Kolombiya el Paraiso Anaerobik gibi bir çekirdek var mı acep ufukta. :) Tadı hala damağımda :D

Ben de dört gözle bekliyorum en son kasım ayında Kolombiya'dan getirdiğim deneysel veya deneysel olmayan kompleks kahveleri içmiştim. Özlüyor insan. :)

Geri