• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Talks with Coffee People - 1 | Kahve Üreticisi: Marysabel Caballero-Finca El Puente

orkunustel

Üye
Konum
İstanbul
İsim
Orkun Üstel
Belli bir süredir Instagram'da düzenli olarak her pazar canlı yayın yapmaktayım. Bu canlı yayınları tarladan fincana olan süreç içerisinde yer alan insanlarla söyleşi yaparak gerçekleştiriyorum. İlk canlı yayın serisini tamamladım ve ilk yayın sıralaması şu şekilde oldu:

Tarla/Üretici: Finca el Puente sahiplerinden Marysabel Caballero (Honduras)
İhracat/Tedarikçi: Amativo firmasından Daniel Velasquez (Kolombiya)
İthalatçı/Head of Coffee: Tim Wendelboe (Norveç)
Kavurmacı: Tim Wendelboe'nun firmasından Ben Symes (Norveç)
Barista: Pınar Mısırdal Aktepe (Türkiye/Katar)
Ev Baristası: Erencan Begiç (Türkiye)

İlk canlı yayınımın videosunu düzenledik ve Youtube'da paylaştık. İlk yayının konuğu kahve üreticisi Marysabel Cabellero! Finca el Puente’nin ve sahiplerinin yeri bende ayrıdır. 2018 Demleme şampiyonalarından bu yana onların her sezon ürettikleri kahveyle yarışıyorum.
Kahve tarımını, üretimini ve Finca el Puente’yi konuştuğumuz videoyu umarım keyifle izlersiniz! Gelecek videoları kaçırmamak ve destek olmak için de abone olursanız çok mutlu olurum!

Herkese iyi seyirler diliyorum!

 
İlginizi çeken soruya direkt gidebilinmesi için soruların başlangıç sürelerini ekledim arkadaşlar.

1. How many varieties do you grow in your farm? : 02:06
2. Do you sell blended varieties or single varieties?: 05:17
3. Have you employed people who curious about coffee farming? : 06:35
4. Do you have any collabration with organisations like Work Away? : 07:33
5. How does processing methods (natural-honey-washed) affect flavors? : 08:34
6. How do you provide homogenity in natural processing? : 12:02
7. What makes you decide between fully washed or natural? : 13:52
8. How do you make your compost? : 15:27
9. How does your harvests affected by climate change? : 17:08
10. What are the effects of method differences of drying phase on the coffee taste? : 19:55
11. How do you think the coronavirus outbreak will affect coffee production and export in Honduras? : 24:06
12. How do the different climates effect the tastes profiles of chemistry of coffee? : 26:55
13. How many varietals are avaible in the plantation? : 30:01
14. Story of Caballero's Geisha/1st Place in Cup of Excellence: 32:33
 
Sahane. Harika. Muthis emek orkun bey.
 
Geri
Üst