• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Takma Adlarımız Nereden Geliyor

Avare

Üye
Konum
Çanakkale
İsim
Sinem
Daha fazla  
İsim
Sinem
Değirmen
Comandante C40, Severin KM 3873, Sözen
Ekipmanlar
Hario V60 02 Seramik ve Plastik, Origami Dripper M, Aeropress, LillyDrip, Soy Cezve G4, Bodum French Press, Ikea Rädig Moka Pot, Konchero Isı Ayarlı Kettle
Kahve Arkadaşlığı İl
Çanakkale
@Ceren Aksu'nun @mrsandman'a yazdığı yorumdan aklıma böyle bir başlık geldi. Paylaşmak isteyenleri okumak güzel olur.
Avare benim annemin soyadı idi. Kendimi bildim bileli sevmişimdir ve mail adresim dahil sıkça kullanırım.
 
Güzel başlık olmuş :) benim ki küçüklüğümde izlediğimiz bir çizgi film vardı He-Man orada Hordak isimli kötü bir karakter vardı oradan esinlenmiştim.
 
Benim ki Neil Gaiman'ın çizgi romanlarından geliyor. Ama aslen bir mite dayanıyor. Uyuyan insanların gözlerine kum serperek rüya görmelerine neden olan bir karakter. Ayrıca Metallica tarafından da yorumlanmış bir şarkısı mevcut. :cool:

latest
 
Weltschmerz Almanca bir kelime Türkçeye tam bir çevirisi yok dünyanın yetersizliğinden dolayı duyulan hüzün olarak çeviriyorum ben
 
Kahve kelimesi ile kedimiz Bitter'in ismini biraz ortadan biraz sondan ölçüp kestikten sonra ortaya bu çıktı.
 
ben tamamen kafamdan uydurdum. 3-4 senedir de yapıştı üstüme daha iyi nick bulamıyorum :) @appa nickini kıskandığımı bir kez daha söylemeliyim. aklıma gelse onu koyardım :devilish:
 
Futbolda oyun kurucu, oyunu yönlendiren futbolculara maestro derler. Onlar da orkestra şefidir :) Gerçek bir maestroyu gösteren güzel bir video linki bırakayım :


Hocam yanlışlık oldu herhalde, sanırım şu videoyu paylaşacaktınız. :)

 
İsimlerinizin ne kadar güzel hikayeleri var, okurken herbirinizi yeniden tanıyor, gülümsüyorum ☺

Benimkinin (MuratBlues) hikayesi de 11 yıl önce Galatasaray Üniversitesi’nde hazırladığım bir radyo programından geliyor. “Blues Connection” adlı, ismiyle müsemma bir Blues programı yapıyor ve sunuyordum. Etrafımızda birden çok Murat olunca, “Hangi Murat?”, “Blues Murat, Murat blues” diye çağrılır oldum. İşte o dönemlerde bu hikayeyle doğdu benim ismim de.
 
Son düzenleme:
Aslında sadece burada ve instagramda takma adım Sensei. Oyunlarda ve diğer forumlarda farklı :) Japonca ve Japon kültürüne hayranlığım yüzünden koydum bu ismi. Sensei, türkçeye tam çevrilemese de kavram olarak yol gösteren, bilgi ve deneyimi yüksek olan belli bir mertebeye ulaşmış kimselere seslenirken söyleniyor. Türkiye'deki hoca, usta gibi. Fakat her önüne gelen değil de gerçekten öğretmen olan deneyimli kişiler Sensei oluyor. Genellikle akademisyen, doktor, avukatlara söylense de her alanda bilgili ve deneyimli kişilere söylenir. Soyismin sonuna eklenir. せんせい diye yazılır sen-se diye okunur.
Kısacası benim için japonca olması dışında pek bir özel yanı yok. Çünkü Sensei olacak kadar bir konuda uzman değilim 😁
 
Benim takma adım gerçek:).İsim-soyisim ve doğum tarihim çok bi özelliği yok.Aranızdaki nadir yaşlılardan.
 
Geri
Üst