• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tadım Seti Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan prtscn16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

prtscn16

Yeni Üye
Merhaba,

50-100 gram arası öğütülmüş ambalajlarda filtre kahve tadım paketleri satan yerler var mı? Varsa bu yerler hakkında desteğinize ihtiyacım var. Bursa da oturuyorum. İnternet üzerinden ya da şehir içinde olan yerler hakkında bilgi verebilirseniz daha makbule geçer.

Mesela 80 gram×5 Çeşit olabilir.

Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,

50-100 gram arası öğütülmüş ambalajlarda filtre kahve tadım paketleri satan yerler var mı? Varsa bu yerler hakkında desteğinize ihtiyacım var. Bursa da oturuyorum. İnternet üzerinden ya da şehir içinde olan yerler hakkında bilgi verebilirseniz daha makbule geçer.

Mesela 80 gram×5 Çeşit olabilir.

Şimdiden teşekkür ederim.
https://www.aroastinglab.com/kahve-deneme-paketleri bence başlangıç için güzel setler mevcut. Ben de denedim memnun kaldım.

merhaba celsius coffee nin de deneme paketleri var 3x100 şeklinde ben fruit box denemiştim çok sevdim sitelerine bi bakın derim.

A Roasting Lab tavsiye etmiş arkadaşlar, kendileri Bursa'da bulunur, fırsatınız olursa gidin @Baristalp Alp yardımcı da olacaktır mutlaka.

Boxx Coffee'yi de bir ara deneyin derim.

A Roasting Lab tavsiye etmiş arkadaşlar, kendileri Bursa'da bulunur, fırsatınız olursa gidin @Baristalp Alp yardımcı da olacaktır mutlaka.
Süper haber. Alp Bey' i takibe ekledim. Adresi de bulabilirim. Bilgi için teşekkür ederim. Ben amatör bile sayılmam. Niteliğe bakmadan yıllarca filtre kahve içtim. Son yıllarda içeriğe de merakım oldu. Kahve kültürü ve bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.

Boxx Coffee'yi de bir ara deneyin derim.

Teşekkür ederim.

Kahve aldığım her firmadan deneme paketi alıyorum. Tek başıma kahve tüketen biri olarak 250 gramlık paket alıp günlerce içmek çok sıkıcı geliyor. Aynı şeyden de çabuk sıkılan biriyim. 100 gramlık paketler beni çok mutlu ediyor. Çeşitlilik seven biri olarak deneme paketleri 🤎
Şimdiye kadar deneme seti aldığım kahveciler:

• Celsius
• A Roasting Lab
• Specific
• Poka
• Zümrüt Karaca
• Baristocrat
• Boxx
• Buegros (henüz gelmedi)
• Coffee Department
• Minus One
• Hermod

Çoğu paket 50-100 gram arası. Tadı damağımda kalan olunca 250 gramını sipariş etmek üzere not ediyorum.

Kahve aldığım her firmadan deneme paketi alıyorum. Tek başıma kahve tüketen biri olarak 250 gramlık paket alıp günlerce içmek çok sıkıcı geliyor. Aynı şeyden de çabuk sıkılan biriyim. 100 gramlık paketler beni çok mutlu ediyor. Çeşitlilik seven biri olarak deneme paketleri 🤎
Şimdiye kadar deneme seti aldığım kahveciler:

• Celsius
• A Roasting Lab
• Specific
• Poka
• Zümrüt Karaca
• Baristocrat
• Boxx
• Buegros (henüz gelmedi)
• Coffee Department
• Minus One
• Hermod

Çoğu paket 50-100 gram arası. Tadı damağımda kalan olunca 250 gramını sipariş etmek üzere not ediyorum.
Liste tutmama gerek kalmadı. Sizin listeye üsttekileri eklersem daha kolay olacak. Desteğiniz için teşekkür ederim.

Geri