• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tadım notalarına "şarabımsı", "rom" gibi ifadeler yazmayan kavurucular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lafezan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben özellikle şarabımsı tadım notaları bulunup bulunmamasına göre tercih belirliyorum çoğu zaman. Gordion Santa Rosa, Kafein Kültür Peru Cedros ilk aklıma gelenler. Bunun haricinde de Sezy'nin şarabımsı tadım notasını yakıştırdığı kahveler gerçekten şarabımsı ve benim gibi sevenlerine hitap ediyor. Niji'nin rom tadım notalı bir kahvesi de kahveyi beğenmemiş bile olsam -zaten alkolle de pek aram yoktur- rom tadım notasının karşılığını veriyordu. Yazılıp yazılmaması arasında farkı anlayamadım ben. Şarabımsıysa yazar, değilse yazmaz; bunun kavurucuyla ne ilgisi olabilir ki?

Burası fena karışacak vaziyet alın... 🙃

michael-jackson-eating-popcorn.gif

Belki tadını sevmiyordur, işin açıkçası şarabımsı olarak etiketlenen bazı kahveler benim de damağımı yoruyor, üst üste 2 tane içemiyorum.

Farklı bir amaçla soruluyorsa zaten bana espri bırakmamışsınız 🤣

kahvenin tadım notalarına "şarabımsı", "rom" gibi ifadeler
Özellikle anaerobik olmak üzere, çeşitli fermantasyon yöntemlerinden geçmiş kahvelerde fermante tatlar bu şekilde ifade ediliyor. Natürel, yıkanmış veya honey process kahveler tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Buarada konusu açılmışken böyle dolu dolu şarap diyebileceğimiz bir öneriniz varsa çok isterim bakın şarap-ımsı eki almamış dolu dolu şaraptan bahsediyorum😁

Not: Git şarap iç diyenler çıkacaktır 😅

Helal öğütüm kahve

Bu konuyu bir de Muhteşem I. Suleyman'dan dinlemeli:

kararsız efendi : yeni üye
kahveci : toplu alımın son günlerinde sinirleri gevremiş kavurucu
padişah: ara bulmaya çalışan forum moderatörü

Geri