• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şurup Paylaşımı

Raif Efendi

Yeni Üye
İsim
Ozan
Daha fazla  
İsim
Ozan
Merhaba Arkadaşlar,

Espresso bazlı içecekler yaparken bazen içerisine şurup eklemeyi seviyoruz eşim ile. Sevmediğimiz durum ise piyasadaki şurupların 700 ml olması. Her bir bardak için 4-5 ml arası kullandığımızı düşünürsek, tatlı yaparken kullansak bile yeni bir şurubu almak çok uzun süre alıyor. Bu yüzden eğer forumda benim gibi şurup seven arkadaşları bulabilirsem çeşit çeşit şuruplar alıp paylaşabiliriz diye düşündüm küçük şişelerde:)

Eğer siz de benim gibi düşünüyorsanız birlikte şuruplara karar verip bölüşebiliriz:)

Kahve ile kalın:)

Geri