• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Supremo Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kdundar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kdundar

Üye
İsim
Korhan Dündar
Daha fazla  
İsim
Korhan Dündar
Değirmen
Comandante C40
Ekipmanlar
Hario V60, Kalita Wave 185, Aeropress, Fellow Stagg EKG
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kartal
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Sancaktepe
Yine bir Alman kavurucu ile beraberiz :)

Supremo Coffee Roasters Unterhaching / Munich de yer alan ve uzun süredir nitelikli kahve pazarında olan bir firma. Daha önce Türkiye'ye hiç sipariş vermemiştim, doğrudan Almanya'da iken satın almıştım. Malum seyahat limitleri sebebiyle nasıl alternatif yaratabilirim diye bakıyordum ve aklıma Supremo geldi zira çok çok geniş bir kahve seçkileri olduğunu hatırladım, giriş seviyesinden çok nadir çekirdeklere kadar an itbariyle 50'nin üzerinde alternatif sunuyorlar. Fiyatları standard çekirdekler için diğer Avrupalı kavuruculara göre biraz daha makul. Açıkçası ben sıradışı çekirdeklerini denememiştim ama denediğim daha ağırlıklı Amerika çekirdeklerinden genel olarak memnun kalmıştım, kavrum yaklaşımları bana uymuştu diyebilirim.

Türkiye'ye sipariş vermek için girdiğimde doğrudan gönderi ücreti DHL ve 50€ olarak çıktı, ben de firma ile irtibata geçtim an itibariyle elimdeki bilgi şöyle,

Almanyadaki KDV (sanırım 5%) yi düşüyorlarmış.
DHL ile uluslararası gönderim standart 50€ yalnız 12 kg a kadar aynı fiyatmış :) (48 paket, paket başı 1€ oluyor bu durumda).
4 veya 8 paket için bir alternatif sunar mısınız diye sordum bakalım nasıl bir cevap gelecek.

Espresso çekirdeklerinin altına hangi koşullarda, sütlü ya da sek ne gibi notalar alınabileceği, hangi içeceklere uygun olabileceği notlarına bayıldım. Ellerinde bulunan tüm çekirdeklerine, çekirdek başına alternatifler dahil olmak üzere hakim oldukları izlenimi uyandırdı direkt. Yerli kavurucularımıza şiddetle ilham kaynağı olmaları dileğiyle. Bayram sonrası unutmadığım takdirde mutlaka bir sipariş geçmek istiyorum buradan. Başlık ile kendileri hakkında bilgi sahibi olmamı sağladığınız için kendi adıma teşekkür ederim :)

Yıllar Önce denemiştim şunu açıkca net söylebilirim Filtre Kavrumlarda yurtiçindeki kavurucularımız çok daha iyi işler çıkartıyordu o dönemde Supremo coffeden çünkü gelen 4 Paketten 2 si direk hiç içilmeyecek durumdaydı miğde sorunlarına davet çıkaracak kadar yanlış kavrulmuşlardı onlar çöpe gitti malesef. Geri kalan 2 Pakette Anlamsız şekilde çok koyu olmasına rağmen garip bir lezzet profiline sahiplerdi :)

Yıllar Önce denemiştim şunu açıkca net söylebilirim Filtre Kavrumlarda yurtiçindeki kavurucularımız çok daha iyi işler çıkartıyordu o dönemde Supremo coffeden çünkü gelen 4 Paketten 2 si direk hiç içilmeyecek durumdaydı miğde sorunlarına davet çıkaracak kadar yanlış kavrulmuşlardı onlar çöpe gitti malesef. Geri kalan 2 Pakette Anlamsız şekilde çok koyu olmasına rağmen garip bir lezzet profiline sahiplerdi :)
Hayııır benim yurtdışı kavurucularım böyle bir şey yapamaz, sen anlayamamışsındır. /s

Geri