• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sumatra tarzı çekirdek önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erkotiko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erkotiko

Üye
İsim
erkut
Daha fazla  
İsim
erkut
Merhabalar, yanık olduğunu biliyorum ama dark roast sumatra kahvesi tarzı piyasada bildiğiniz çekirdek var mı? Çok araştırdım ancak tek bulabildiğim https://www.kahve.com/urun/moliendo-indonesia-sumatra-yoresel-kahve-250-gr bu oldu. Ancak internette moliendo kahveleri hakkında hiç iyi yorumlar okumadım. Bir diğeri de starbucks’ın sumatrası ki benim istediğim ve sevdiğim tarz o ama malum fiyatları uçmuş durumda. Güncel fiyatını bilmiyorum ama 200 liranın üstünde. Espressoda isli, topraksı tütün tatlarını seviyorum açık kavrumlar ve çiçeksi aromalar beni rahatsız ediyor. Buna göre önerisi olan var mı? :)

bende çok aradım, çok farklı yerlerden sumatra getirttim, koyu kavurup göndermelerini de rica ettiğim yerler oldu, koyu kavurup gönderdiklerinde bu sefer daha kötü geldi, starbucks kahveyi yakacaka kadar kavuruyor diyorlar ama hiçkimse de onun gibi kavuramıyor, hiçbiri starbucks gibi değil gerçekten mükemmel bir kahve satrbucks sumatrası benzeri yok ya da ben bulamadım.

bende çok aradım, çok farklı yerlerden sumatra getirttim, koyu kavurup göndermelerini de rica ettiğim yerler oldu, koyu kavurup gönderdiklerinde bu sefer daha kötü geldi, starbucks kahveyi yakacaka kadar kavuruyor diyorlar ama hiçkimse de onun gibi kavuramıyor, hiçbiri starbucks gibi değil gerçekten mükemmel bir kahve satrbucks sumatrası benzeri yok ya da ben bulamadım.
6 yıl önce ben de aynı fikirdeydim

Yurt dışında 5.90 euroydu sumatra. Güncel kurla yaklaşık 110 lira civarında olması gerekirken iki katı fiyata satılıyor. İçler acısı.

Kesinlikle ethiopia gatta. Ben şu an içiyorum çok benzettim. Coffeerem den hazır indirim varken alabilirsiniz. Ayrıca rica ederseniz belki Hakan bey biraz daha koyu kavurabilir

Geri