• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (Anket Sonucu!!)

mvscoffee

Üye
Konum
İzmir
İsim
Uğur Tunçer
Daha fazla  
İsim
Uğur Tunçer
Espresso Makinesi
Cafflano Kompresso
Değirmen
Comandante c40
Ekipmanlar
V60, Kalita, Aeropress, Indian Woodneck, Syphon, French Press,Decanter v60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Buca
Twitter
mvscoffee
Herkese hayırlı pazarlar, hafta içi sabahın erken saatlerinde kalkmak alışkanlık olmuş erkenciyim. Analizlerimizi haftasonu tamamlamıştık az bucuk 1. belliydi hızlıca düzenlemeleri ayarlayıp öğlen saatlerini beklemeyelim dedik.

Şubat ayının süprizi, şubat ayının 1.cisi, şubat ayında bizlere waow dedirten firma, şubat ayı herkese hayırlı uğurlu olsun. Temiz fincan kahveler içmenize mani olsun. Huzurlanırız da CLEAN CUP COFFEE Şubat Ayında Sizlerle
Ekran Resmi 2021-01-31 11.16.58.png
 
Son düzenleme:
eski linki eklemişim kusura bakmayın düzelttim şimdi tekrar giriş yapabilirsiniz
 
Ilk tasi ben atayim. Kahve Fabrikasi seceneklerde yok. Gecen ay cikarilinca tekrar eklemeyi unuttunuz sanirim.
aynen hocam normalde öğlen 2 ye doğru anketi yayınlıyoruz ama aşırı merakla beklenen bir ay olduğunu fark etmemişiz biraz aceleye geldi anketin yayınlanması :(
 
Celsius'un yeni çekirdekleri de ilgi çekici :)
 
Şimdiden emeğinize sağlık.
Oyumu Petra'dan yana kullandım. Portföylerine yeni kahveler de eklenmiş. Güzel bir Etiyopya & Guatemala bundle ortaya çıkabilir diye düşünüyorum.
 
Kahve Fabrikası eklendi, ben oyumu ondan yana kullanıyorum 😊
 
At Origin dedim ben de
 
Ben de cleancup’a veriyorum oyumu. Özellikle santa rosa’sını merak ediyorum ev kahve dolu diye alamıyorum. Arselsola (ismini kesin yanlış yazdım) da çok güzel bir çekirdek, sağolsun raistlin bize demlemişti, oldukça hoşumuza gitmişti.
 
Geri
Üst