ben de meet lab'dan sonra aylık alıma özellikle seçkide bir kahvenin varlığı sebebiyle katıldım

emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
ve kalibre

2024 yılında denediğim çoğu kahve kendilerine aitti. nisandan başlayıp, yılsonuna kadar anaerobik fermente olmayan 11 tane farklı kahvelerini denemiştim. ilk defa naturel işlenmiş kenya kahvesini sayelerinde deneyip (george muia, oldonoyo sabuk estate), özellikle inmaculada pink bourbon kahvelerini çok beğenmiştim. o zaman denediğim çoğu kahveleri için ortak yorumum -v60 demleme için- ilk 3-4 yudumda hafif tortulu bir tat var ama bu sonra hissedilmeyip kahveden farklı tatları alabilmek mümkün diye olmuştu.
bu süre içinde denediğim guatemala, isauro solares, la cabana - pacamara kahvesi ise şu zamana kadar denediğim kahveler içinde kahveye bakış açımı bütünüyle, tamamen değiştiren, nasıl bu kadar farklı olabilir dediğim 6 kahveden birisi olmuştu. muazzam, şahane, bambaşka bir deneyimdi benim için. bunda da o bahsettiğim hafif tortulu bir tat vardı tabii.
kalibre de kahvelere özel çalma listesi oluşturduğuna göre bu müthiş kahvenin bendeki karşılığı da sanki bir ilhan irem şarkısı gibi ya da jimmy page'in 3 numaralı gibson les paul'u ile kashmir'in o müthiş riff'ini dinlemek gibi bir şey benim için
bu sefer de seçkide yeni bir pacamara kahvesi de çok güzel olmuş

beni etkileyen de bu oldu zaten.
ve künye kitapçığı, tüm kahve paketlerini sakladığım için bu çok çok daha hoşuma gitti doğrusu

çok güzel düşünülmüş.
tekrardan çok teşekkürler