• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç

Kampanya ile ilgili bilgilerin tek bir mesajda düzenli durması adına "Sonuç" başlığı altında yeni bir konu oluşturdum. @cemtolgaizm ilk mesajı tarih ekleyerek güncelleyebilir. Bu sayede arkadaşlar konunun ilk mesajı sayesinde güncel bilgilere ulaşabilir.

Tebrikler @cemtolgaizm
güzel indirimler için teşekkürler. güzel bir ay geçsin hepimiz için.
Finca Oropendula espressoda çok başarılı, burundiyi espressoda denemek için sabırsızlanıyorum.
filtre için de bi deneme paketi sanırım iyi bir seçenek olacak.

bear-dance.gif

hayırlı olsun, benim işyerim kavacıktaki kafeye yakın. gel-al seçeneği kullanmam mümkün mü? veya doğrudan kodla oradan alışveriş yapabilir miyim online'dan sipariş geçmeden?

hayırlı olsun, benim işyerim kavacıktaki kafeye yakın. gel-al seçeneği kullanmam mümkün mü? veya doğrudan kodla oradan alışveriş yapabilir miyim online'dan sipariş geçmeden?
Web sitesinden siparişi oluşturarak showroomdan teslim al seçeneğine basabilirsiniz.

Tebrikler @cemtolgaizm
güzel indirimler için teşekkürler. güzel bir ay geçsin hepimiz için.
Finca Oropendula espressoda çok başarılı, burundiyi espressoda denemek için sabırsızlanıyorum.
filtre için de bi deneme paketi sanırım iyi bir seçenek olacak.

bear-dance.gif
Müthiş Gif ya bu :) Afiyetler olsun

kahrolsun bütçe yapmak zorunda kalmak. Şimdi @cemtolgaizm in sağladığı indirimle bir eureka mignon perfetta bir rocket appartemento sonra bir acılı bir acılı bir acılı daha... Mesela yani :p

Öncelikle hayırlı olsun :) Deneme paketleri zipli ve valfli paketler mi acaba?

@cemtolgaizm bey merhabalar indirimli fiyatın mı 150yi geçmesi gerekiyor yoksa indirimsiz fiyat geçse de oluyor mu ücretsiz kargo için?
Selamlar sepet tutarına bakıyor ilk kargo yokmuş gibi gözükür, kodu girince sepet tutarı azalacağı için kargo ücreti ortaya çıkar

@cemtolgaizm Merhabalar,

Yeni kavrum(kavurur kavurmaz) seçeneği oldukça bariz ancak mevcut kavrum seçeneğinin arkası biraz açık geldi.

Mevcut kavrum 1 haftalık da olabilir 1 aylık da. Bu bilgiyi de sitenize eklemeniz mümkün mü?

güzel indirimler için teşekkürler, tam da beklenen oldu :) sabah ilk işlerimden biri olarak espresso deneme setinin siparişini verdim. herkes için keyifli bir ay olsun.

Falcon Filtre Bundle siparişi verdim. Aynı gün kargo çok güzel oldu.. Emeği geçen herkese teşekkürler

Nitelikli kahve dünyasında çok yeni biri olarak kahve tercihi ve v60 demleme reçeteleri konusunda deneyimli üyelerden tavsiyeler bekliyoruz :)

Grizzly için hayırlı olsun, emeği geçenlere teşekkür ederim. Falcon Specialty Bundle Filter ile alıma katıldım, Grizzly'den ilk alışverişim :)

La Divina için seven de oldu sevmeyen de çoğunluğa göre bende alım yapıcam galiba, o yüzden alıp demleyen, beğenen gelsin deneyimini paylaşsın bence herkes için çok faydalı oluyor. Şimdiden güzel bir ay olur inşallah.

Var mı daha önce deneyen bir kaç öneri alalım?
acımtırak tatları pek sevmiyorum, daha çok anaerobic işlenmiş gibi yoğun meyvemsi ve asidik kahveler hoşuma gidiyor.
Bu minvalde önerisi olan?

paketler türkiye'de gördüğüm en güzel paketler cidden. 150 gramlık alsak da aynı paketlerde mi gelecek acaba? @cemtolgaizm

edit: üstte yanıt verilmiş. 250 gramlık normal paketlerde gönderilecekmiş.

Son düzenleme:
La Divina için seven de oldu sevmeyen de çoğunluğa göre bende alım yapıcam galiba, o yüzden alıp demleyen, beğenen gelsin deneyimini paylaşsın bence herkes için çok faydalı oluyor. Şimdiden güzel bir ay olur inşallah.
Güzel kahve. 1/16 92 derece orta-orta kalın öğütüm 3-4 parça döküşle gayet güzel sonuçlar aldım.

Geri