Taso27
Üye
- İsim
- Tahsin Bozar
Daha fazla
- İsim
- Tahsin Bozar
- Espresso Makinesi
- Lelit Mara X
- Değirmen
- Niche.comandante c40 nitro
- Ekipmanlar
- V60,moccamaster,chemex
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Istanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Bahcelievler
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Icerenkoy
- T4s0
Herkese merhabalar, bu islere ciddi anlamda yeni baslayan birisi olarak bende birkac bisey yazmak istedim. Yaklasik 2 aydir farkli farkli kahveler deniyorum. Zaman zaman demlediğim kahvelerde sicaklik, tek dokus-iki dokus gibi varyeteler deniyorum. Ve gercekten sunun farkina vardim ki suyun sicakligi inanilmaz derecede tada etki etmekte(olumlu manada) veya kahvenizi aci,zevksiz yapabiliyor. Ayni yontemle demledigim kahveyi 93 ve 95 derecelerle demleme yaptigimda tadim olarak cok fark hissettim. Ayni zamanda rao spin olarak yapilan hareketin dikkatli yapilmasi yoksa yine kahvede tad olarak olumsuz anlamda cok etki yaptigini gordum. Fikirlerimi paylasmak istedim. Herkese keyifli demlemeler.