• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Su geçirmez V60 kağıt cüzdanı.

İsim
Sadık ezici
Daha fazla  
İsim
Sadık ezici
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
Hario v60 Hario tartı Konchero kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Adana
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Seyhan
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Seyhan
IMG_2784.jpegv60 kağıt cüzdanı. 3 renk seçeneği. İçerisine 30 adet alıyor. Su geçirmez.

Ekli dosyalar

• IMG_2794.jpeg
    IMG_2794.jpeg
    64.1 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_2785.jpeg
    IMG_2785.jpeg
    44.7 KB · Görüntüleme: 49
İstek yapılıyorsa bende bir ihtiyacımı belirteyim. 🙂
İçine c40 ve çevirme kolunun sığdığı, ikisinin birbirine temas etmediği dış kısmınıda hafif darbelere karşı koruyan minik bir çantaya ihtiyacım var. bence bi çok kişininde ihtiyacı vardır. coffy stuf ekipman çantası var ya onun sadece değirmen ve kolu sığacak kadarını düşünün. Öyle bir ürün.

İçine c40 ve çevirme kolunun sığdığı, ikisinin birbirine temas etmediği dış kısmınıda hafif darbelere karşı koruyan minik bir çantaya ihtiyacım var. bence bi çok kişininde ihtiyacı vardır. coffy stuf ekipman çantası var ya onun sadece değirmen ve kolu sığacak kadarını düşünün. Öyle bir ürün.
K Pro çantası gibi, uygun yollu, bir şey de iyi olur elbet çantasız değirmenler için.

Buyrunuz ben tam o ürünü size göndereyim.

https://a.aliexpress.com/_EHRNBbd oldukça memnunum.

Üretim adet talebi az olduğunda üretici maalesef binli rakamlar üretmek istiyor. Ürünlerimde bu sıkıntıyı yaşıyorum. Ben yüzlü adetler ürettiriyorum. Comandante kullanıcısı bir hayli fazla. Ancak sizin gibi spesifik bu ürünü taşımak isteyen sayısı önemli. 😇

Merhaba. Hario 02 filtreler sığıyor mu acaba?

Geri