• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Stanley Termos Bardaklar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aliduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aliduman

Barista
İsim
Ali
Daha fazla  
İsim
Ali
Uzun süredir termos bardak arayışı içindeydim. Stanley in 2 farklı termosunu kullanıyorum. Bu arayışta yine stanley in iki farklı termos bardağına sahip oldum. Tecrübelerimi paylaşmak istedim. Almak isteyen olursa işine yarayabilir.

Kulplu olanı (Klasik termos bardak) A101 sitesinden aldım. Fotoğraflarda açık mavi gözükse de griye çalan bir mavi. Kapasitesi ve görselleri aşağıda. A101 den aldığım bu model ne olduğu belirsiz bir ithalatçı firma ile geldi. Ancak kolay kolay sorun olmyacağını düşündüğüm için iade ile vs uğraşmadım. Ürün boyut olarak diğerine göre hayli büyük.
1666633805538.jpeg1666633850497.png1666634001678.png
Diğerini Amazon üzerinden kutupayısı distribütörü ile geldi. QR kodu okutup ömür boyu garanti başlattım. Go Everyday Tumbler ismi, daha ufak. Genel olarak diğerine göre premium bir ürün. Kapağı şeffaf içi gözüküyor. Tabanında silikon var. Masada ses veya kayma yapmıyor. Benim için en büyük avantajı aeropress kapağı tam uyuyor.
1666635246379.png1666635284437.jpeg1666635832987.png
İkisinde tat veya koku olarak olumsuz bir durum yaşamadım. almak isteyenler için belki yardımcı olur.

Son düzenleme:
İyi günlerde kullanın. Amazon’dan aldığınız bardak standart otomobil bardaklıkları için uygun olur mu acaba?

İyi günlerde kullanın. Amazon’dan aldığınız bardak standart otomobil bardaklıkları için uygun olur mu acaba?
Teşekkür ederim. O konuda bilgim yok ama ölçülerini bırakıyorum. Uzun yollar için pek uygun değil Trigger-action seyahat bardağı denilen model daha uygun gibi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221025_104748_com.android.chrome_edit_576368682530799.jpg
    Screenshot_20221025_104748_com.android.chrome_edit_576368682530799.jpg
    82.9 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Kahvemi demleyip, termosu çantama atıp dışarı çıkıyorum, kahve termostan dökülür mü?

Kahvemi demleyip, termosu çantama atıp dışarı çıkıyorum, kahve termostan dökülür mü?
1666722269881.png
Kapak sadece içerideki ısıyı muhafaza etmek için yapılmış ve tamamen kapanmıyor hocam , o yüzden çantada taşımaya uygun değil .

Geri