• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

SSP Dişli / Bıçak (Burr) Setler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Globally

Barista
İsim
Yiğit KOÇYİĞİT
Daha fazla  
İsim
Yiğit KOÇYİĞİT
Merhabalar,

SSP ürünlerimiz satışa ayrı olarak açılmıştır.

yakin zamanda 64mm cast burr lerin gelme ihtimali varmi? @Globally

Merhaba ,

Geldi efendim resimlerde detay görebilirisiniz

Super, cok tesekkurler, son olarak
cast burr lerin ilk cikan birinci versiyonlari vardi, bunlar fellow ode ve lagom ile problem cikardi, bunun uzerine
v2 yada cast lagom denen yenilenmis versiyon cikti hemen uzerine, sizdeki hangi versiyon ogrenebilirmiyim.

Multipurpose ı filtre demleme için kullananlar çok memnunlar genelde. Cast burr’ler mp den daha mı iyi filtrede? Ve hizalaması mp ile aynı mı?

edit: konuyla ilgili bir video gördüm, filtre performansı olarak mp ve cast ı kıyaslıyor. MP'nin clarity daha yüksek ama gövdede daha düşük oldugunu, yine de mp'i tercih edeceğini söylüyor.

Son düzenleme:
Ssp burr’lerle ilgili nedense yorum yapılmıyor :).
Df64 ile beraber edinip, deneyimleyen hayli arkadaş oldu diye biliyorum. Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz, almak isteyenlere rehber olacaktır.
Ben stock burrlerle aldım df64 ü. Espressoda memnunum çıktısından. Ama sırf filtrede çok iyi sonuç verdiğini söyleyenler olduğu için multipurpose almayı düşünüyordum. Redditte baktığımda comandante ile multipurpose df64 arasında filtre demlemede çok büyük fark olmadığına dair yorumlar var. Forumdan bazı arkadaşlar da clarity nin artıp gövdenin düştüğünü tercih meselesi olduğunu yazmıştı. Keşke ankarada deneyecek bir yer olsa da yan yana cmd ile deneyebilsem :)

MP'dan memnun olanlar filtre için mi espresso için mi söylüyor?

MP dişliyi filtre demlemede kullananlardan biri declumper modifikasyonunun şart olduğunu, juttan çıkamayan taneciklerin regrind olduğunu yazmıştı. Bununla karşılaşan oldu mu MP kullananlar arasında?

Bir de şu var günde iki kez filtre demleme içiyorum espressoya sıra gelmiyor, ikiden sonra canım esp istemeyebiliyor bazı günler. Filtre yerine espresso tercih edecek kadar iyi espresso da içmedim/yapamadım henüz. Bu yüzden robotu satıp MP almak aklımı çeliyor :)

Geri