begefendi
Barista
- İsim
- Ercan
Daha fazla
- İsim
- Ercan
- Espresso Makinesi
- Flair 58+
- Değirmen
- Niche Zero, Comandante C40, Fellow Ode
- Ekipmanlar
- Fellow Stagg EKG, Origami, Aeropress, Hario V60, Orea MK3, Felicita Arc, Soy C3G, Sage SDC450
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Çankaya
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Yenimahalle
Londra'nın güzide kavurucusu Square Mile Coffee Roasters, 2008'de Anette Moldvaer ve James Hoffmann tarafından kuruldu. Bildiğim kadarıyla Hoffmann hala ekipte yer alıyor. Kahveleri 350gr'lık paketler halinde satılıyor. Sezonluk espresso ve filtre blendleri yanında ilgi çekici single origin çekirdekleri de mevcut.
Satın aldığım tarihte, meşhur blendleri hariç (blend deyince kralı olsa yine mesafeliyim) web sitelerinde yer alan tüm filtre kahvelerini sepete attım. Paketler bugün elime ulaştı. Sepeti onaylamadan evvel ücretiz sample eklemiştim, 30 gr'lık ilginç bir brezilya kahvesi göndermişler. Bu, mahşerin dört atlısını @Lorenzen ve @canyucel ile birlikte deneyip tecrübelerimizi buradan paylaşıyor olacağız. Daha önce deneyen arkadaşlar da yorumlarını eklerlerse kavurucu hakkında tartışabilir, belki ilerde bir toplu alım, indirim vs olaylarına girişebiliriz. (Hatta uslu bir çocuk olursak belki şirinleri bile...)
Not: Keşke firmayla bağım olsaydı

Satın aldığım tarihte, meşhur blendleri hariç (blend deyince kralı olsa yine mesafeliyim) web sitelerinde yer alan tüm filtre kahvelerini sepete attım. Paketler bugün elime ulaştı. Sepeti onaylamadan evvel ücretiz sample eklemiştim, 30 gr'lık ilginç bir brezilya kahvesi göndermişler. Bu, mahşerin dört atlısını @Lorenzen ve @canyucel ile birlikte deneyip tecrübelerimizi buradan paylaşıyor olacağız. Daha önce deneyen arkadaşlar da yorumlarını eklerlerse kavurucu hakkında tartışabilir, belki ilerde bir toplu alım, indirim vs olaylarına girişebiliriz. (Hatta uslu bir çocuk olursak belki şirinleri bile...)
Not: Keşke firmayla bağım olsaydı