• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Specific Coffee

Konum
Kayseri
İsim
Samet Korkmaz
Herkese Merhaba;

Nitelikli Kahve serüvenimize bizlerde geçen hafta itibariyle merhaba dedik. Nitelikli kahve çekirdeklerini kendimizce yorumladığımız kavurma profilimiz ve bu kahveyle çıkacağınız yolculuğu biraz daha kendimizce özelleştirdiğimiz, kahvenizle iyi gidecek şarkılar listesi, sertifika koleksiyonu, size özel tadım notlarınızı saklayabileceğiniz sertifikalar gibi, bizlerin kahveye bir meditasyon aracı olarak gören bakış açımızı yansıtmaya çalıştığımız bir proje ile sizlerleyiz.

Kendi kavurma atölyemizi Covid-19 salgını nedeniyle henüz tamamlayamadığımızdan ilk kahvelerimizi Delfiano tesislerinde kavurduk. Ay sonuna kadar inşallah kavurma hanemiz tamamlanmış olacak ve çekirdek sayılarımızı arttıracağız. Ayrıca direct trade konusunda ilk çekirdeklerimizle atölyemizin açılışına yetişmiş olacaklar.

Şu an sizlere 2 single orjin Colombia Excelso Tolima ve Etiyopya Yirgacheffe Adado Shara ve 1 Espresso Blend ile merhaba dedik. Amacımız iyi kahveye giden yolda kendimizi geliştirebilmek ve iyi kahveler sunabilmek ve içebilmek.

Açılışıma özel sitemizde kahve - ekipman ve tüm ürünlerde geçerli kahve kulübü üyelerine özel indirim kuponu tanımlandı. Kupon Kodu: kahvekulubu01

Ayrıca 75 TL ve üzeri alımlarda kargo ücretsiz.
 

Ekli dosyalar

  • insta logo.jpg
    insta logo.jpg
    49.2 KB · Görüntüleme: 49
  • ETİKET-2-YENİ.jpg
    ETİKET-2-YENİ.jpg
    63.5 KB · Görüntüleme: 50
Hayırlı olsun Yeni giren firmalara şöyle ufak bir önerim oluyor 50 veya 75 er gramdan oluşan bir deneme paketi oluşturmalısınız bence. Çoğu kişi sürekli açılan kavurmahaneleri denemek için aldığı kahveler içilmez derecede çıktığı için yeni yerlere pek yanaşmıyor. Çevremdeki kahvesever dostlarımdan gözlemlerim bu yönde buna bende dahilim. Malesef hep hüsranla karşılaşıyoruz. Nitelikli kahve gerçekten ucuz birşey değil ülkemizde ve birden bilmediğiniz yeni açılan bir işletmede belkide tüm paketi içemeyeceğiniz 250 Gram kahveye insanın eli gitmiyor. Kendinizi ve potansiyelinizi tanıtmanız için 50 veya 75 er Gramdan oluşan bir deneme paketi oluşturmanızı tavsiye ederim. :)
 
Son düzenleme:
Hayırlı olsun Yeni giren firmalara şöyle ufak bir önerim oluyor 50 veya 75 er gramdan oluşan bir deneme paketi oluşturmalısınız çünkü artık çoğu kişi sürekli açılan kavurmahanelere ve denemek için aldığı kahveler içilmez derecede çıktığı için yeni yerlere pek yanaşmıyor Çevremdeki kahvesever dostlarımdan gözlemlerim bu yönede buna bende dahilim çünkü hep hüsranla karşılaşıyoruz. Nitelikli kahve gerçekten ucuz birşey değil ülkemizde ve birden bilmediğiniz yeni açılan bir işletmede belkide Tüm bir paketi içemeyeceğiniz 250 Gram kahveye insanın eli gitmiyor. Kendinizi ve potansiyelinizi tanıtmanız için 50 veya 75 er Gramdan oluşan bir deneme paketi oluşturmanızı tavsiye ederim. :)
Bu konuda çok haklısınız. Bir deneme seti çıkarmak adına hemen çalışmaya başlıyoruz :)
 
Filtre için 50gr, espresso için 100gr deneme seti için ideal bir seçenek olabilir.
 
Bugün forumda denk gelince denemek için Etiyopya sipariş ettim yanına bir de filtre ve ne zamandır almayı düşündüğüm drip kettle sipariş ettim. Bakalım beklentiler yüksek.
 
Geri
Üst