• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Soy cezvem sorunlu mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mcciftci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mcciftci

Barista
İsim
MehmetCan
Daha fazla  
İsim
MehmetCan
Değirmen
comandante c40 mk3
Ekipmanlar
çelik hario V60-02, cezve, hario buono kettle, jocuu kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kayseri, Sakarya, Milano
Merhabalar sevgili dostlar.

Uzun süredir heyecanla beklediğim Soy C3 cezve siparişini geçtiğimiz günlerde verdim, ve az önce elime ulaştı. Ancak ürünü incelediğimde, iç yüzeyinde bazı kahverengi renkte karaltılar gördüm. Bu karaltılar acaba kaplama işleminin tam yapılamadığının mı göstergesi? Pamuklu kulak çubuğunun ucunu hafifçe ıslatıp silmeye çalıştım ama bir değişiklik olmadı, yani yüzeysel değil gibi duruyor.Fotoğfrafları eke koyuyorum. Sizce ürün defolu mu? Bakır zehirlenmesinden çekindiğim için kahve yapmaya cesaret edemedim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• 16087347588866503630544575676732.jpg
    16087347588866503630544575676732.jpg
    113 KB · Görüntüleme: 175
  • 16087347795597111467566124036833.jpg
    16087347795597111467566124036833.jpg
    139.3 KB · Görüntüleme: 175
  • 16087348485963299630279930427712.jpg
    16087348485963299630279930427712.jpg
    125 KB · Görüntüleme: 175
Nereden aldınız? Kullanılmış gibi duruyor. Kullanmamanızı öneririm. Bence aldığınız yere geri gönderin, ya yenisini gönderirler ya da bakımını yaparlar. Garantili ürün sonuçta.
Sakarya kahve akademisi üzerinden aldım. Soy'un müşteri memnuniyetindeki methini duyduğum için şimdi doğrudan Soy ile görüştüm. Email ile fotoğrafları gönderdim, geri döneceklerini söylediler.

Nereden aldınız? Kullanılmış gibi duruyor. Kullanmamanızı öneririm. Bence aldığınız yere geri gönderin, ya yenisini gönderirler ya da bakımını yaparlar. Garantili ürün sonuçta.
bana da kullanılmış gibi geldi, kullanılan kaşıktan kaynaklı gümüş soyulmaları mevcut. bakırı gözüküyor.

Sakarya kahve akademisi üzerinden aldım. Soy'un müşteri memnuniyetindeki methini duyduğum için şimdi doğrudan Soy ile görüştüm. Email ile fotoğrafları gönderdim, geri döneceklerini söylediler.

soy o konuda başarılı. sakarya üzerinden bir arkadaşımızın aldığı c2g nin sapta oynama vardı. derhal değişimi yapıldı. fotoğraflarda kaplamada sıkıntı var gibi duruyor. yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

ürün plastiğe çok profesyonelce sarılı olarak geldi, ondan dolayı kullanılmış olduğunu çok düşünmedim. bu şekilde ancak makine yardımıyla sarılmış olabilir. herhangi bir kararma yoktu dışarıda.ama dediğiniz gibi kaşık temas etmiş olması da akla yatıyor.

Soy muhteşem bir dakiklikle sorularımı cevapladı, fotoğrafları inceleyip kaplama ile ilgili sıkıntı olduğunu onayladı. Yeni bir cezve gönderecekler.
Müşteri memnuniyeti nasıl sağlanır, diğer firmalar örnek alsın :)

Uzun süredir heyecanla beklediğim Soy C3 cezve siparişini geçtiğimiz günlerde verdim, ve az önce elime ulaştı. Ancak ürünü incelediğimde, iç yüzeyinde bazı kahverengi renkte karaltılar gördüm. Bu karaltılar acaba kaplama işleminin tam yapılamadığının mı göstergesi? Pamuklu kulak çubuğunun ucunu hafifçe ıslatıp silmeye çalıştım ama bir değişiklik olmadı, yani yüzeysel değil gibi duruyor.Fotoğfrafları eke koyuyorum. Sizce ürün defolu mu? Bakır zehirlenmesinden çekindiğim için kahve yapmaya cesaret edemedim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Sorun var gibi duruyor. Yeni alınan üst düzey bir cezvede bu tarz bir sorun görmek can sıkıcı.

Ürünü yollayıp, inceleme ve değişim talep etmek en mantıklısı sanırım. İade süresi geçmediyse, iade de edebilirsiniz. Geçmiş olsun. :(

Sorun var gibi duruyor. Yeni alınan üst düzey bir cezvede bu tarz bir sorun görmek can sıkıcı.

Ürünü yollayıp, inceleme ve değişim talep etmek en mantıklısı sanırım. İade süresi geçmediyse, iade de edebilirsiniz. Geçmiş olsun. :(
Hocam sen cevap yazmadan soy değişimi yapmış sanırım 😂

Kullanılmış ise metal kaşıkla kazınmış gibi duruyor

Geri