• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Soy Cezve

CoFFeePaTh

Barista
İsim
Ömer
Daha fazla  
İsim
Ömer
Değirmen
Kinu M47 Classic, 1zpresso K Ultra
Ekipmanlar
Aeropress,Hario V60, Hario Immersion Dripper, Stagg EKG
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Adana
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çukurova
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Seyhan
Twitter
omerarikan01
Aradım ama sanırım konusu yok. Biz açalım o vakit. Açıldıysa da taşınabilir mesajım.
Normal bir cezveden farkı ne olabilir diye düşünerek, evde Türk kahvesi de demliyoruz bari doğru düzgün demleyelim diyerek C3 gümüş modelinden bir adet edindim. Eski kullanıcıları kadar ayrıntılı bilgi vermem mümkün değil sonuçta yeni edindiğim bir ekipman ama, bu nedir nasıl bir güzelliktir yahu görüntüsü bile çok hoşuma gitti gerçekten. Worka'yla bir de 2 kişilik bir demleme yaptım. Elektrikli cezve ve çelik cezveye göre çok daha başarılı sonuç aldığımı söyleyebilirim, ki elektrikli cezve de normalde memnun olduğum fincanlar sunuyordu ama bu çok daha güzel. Nasıl desem, rahatsız edici bitterlik, kavrukluk yoktu, aroma daha ön plandaydı ve asidite daha parlaktı. İstediğim oranda yoğunluğa sahip bir fincandı.
Ürün işe yarıyor. :)

Bende çok araştırdım gerçekten fiyat diğer yerlere göre gayet iyi.
Ama haftaya gaziantepe geçicem orda bakırcılar çarşısında 0.7 mm 2 3 kişilik cezveler 60 70 lira arası değişiyor
Soy 1.5 mm kalınlık var bakalim ordaki ustaya söyleyecem 1.5 mm yaparsa ona yaptıracam gümüş kaplamayı da baya araştırdım solüsyonla yapıyorlar onun da maliyeti 30 40 liraya geliyor.
Daha ucuza mal ettirebilirsem burdan haber vericem arkadaşlara.
Toker de aynı kalite ama satışı yok artık

Ama haftaya gaziantepe geçicem orda bakırcılar çarşısında 0.7 mm 2 3 kişilik cezveler 60 70 lira arası değişiyor
Soy 1.5 mm kalınlık var bakalim ordaki ustaya söyleyecem 1.5 mm yaparsa ona yaptıracam gümüş kaplamayı da baya araştırdım solüsyonla yapıyorlar onun da maliyeti 30 40 liraya geliyor.
N11 üzerinden iletişime geçtiğimde "yaparız" demişlerdi ama bir türlü satışa koyulamadı. Toker için de bir türlü yanıt alamadım. Antebe gitme şansı olunca değerlendirmek mantıklı.

merhaba,
Soy C1 cezvelerde bir kampanya yaptık.
ilgilenen olursa diye link bırakıyorum.
iyi akşamlar

merhaba,
Soy C1 cezvelerde bir kampanya yaptık.
ilgilenen olursa diye link bırakıyorum.
iyi akşamlar
Güzel ekipman güzel fiyat teşekkürler 🙏

Merhaba, bende soy almadan önce sizin gibi düşünüyordum.
Antepe gittiğimde hiçbir bakırcı 1.5 mm kalınlıktaki cezve fikrime sıcak bakmadı, ya ilgilenmedi ya da gerek yok dedi. Kahve daha lezzetsiz olur diyende oldu.
Bilmiyorum belki ben adamını bulamadım.
Sonuç olarak soy cezve aldım. Tasarımı güzel bence de . Ama bakır ürünlerin üretiminin çok olduğu, bakır kullanımının yaygın olduğu bir ülkede bence pahalı

Şu aralar V60, espresso vs içmeye başlasam da Türk kahvesinin yeri bende başkadır. O yüzden böyle bir cezve sürekli aklımın bir ucunda. En az iki kişilik ki bu C3 oluyor sanırım almak isterim.

Başka düşünenler de olursa bir toplu alım organize edebiliriz sanki?

Şu aralar V60, espresso vs içmeye başlasam da Türk kahvesinin yeri bende başkadır. O yüzden böyle bir cezve sürekli aklımın bir ucunda. En az iki kişilik ki bu C3 oluyor sanırım almak isterim.

Başka düşünenler de olursa bir toplu alım organize edebiliriz sanki?
Şu an en uygun C1 hariç ( yukarıdaki fiyat çok iyi) Sakarya daki şirketten gibi , ben oradan aldım kısa süre önce C2G ve C3G , zaten daha önce yazılmış forumda C2 yi henüz kullanmadım C3 ile ancak 2 kişilik fincan çıkıyor 15/150 ml oran ile. C1 ile tek kişilik demlemelerin çok zor olacağını değerlendiriyorum ancak 85 ml yi de mutlaka hesaplayıp üretmişlerdir. Yine de bence tek kişilik cezve C2.

C1 modeli tepeleme doldurulduğu zaman mı 85 ml ediyor? Tek kişilik için kullanılmama sebebi nedir anlayamadım.

Kapasitesi 85 ml, 70 ml su en az 7-8 gr kahve pişirirken taşırmamak için dikkat etmek gerek diye düşünüyorum.

Ben Türk kahvesi başlığı altındaki yazıların tamamını inceledim tecrübelerini paylaşan lardan anladığım kadarı tek kişilik demlemeler için C2G biraz daha uygun hatta 2 kişilik demlemeye de uygun olmadığı çıkarımında bulundum ve C2G yi tercih ettim. Bu durumda bu cezveyi almak isteyip de fiyatından dolayı geri duranlar için önceki mesajlarda C1G için verilen fiyat çok iyi fırsat. Bu arada Soy cezve almayı düşünenler için önemli bir hatırlatma yapayım bundan sonra garanti belgesi olmadan ömür boyu bakım desteğini vermeme kararı almışlar. Cezve alırken garanti belgelerini mutlaka isteyin ve muhafaza edin. Keyifli demlemeler.

garanti belgesi olmadan ömür boyu bakım desteğini vermeme kararı almışlar.
Bizzat garanti belgesinde "fatura olmadan bakım yapmıyoruz. Satın aldığınız yerden mutlaka faturanızı alın." yazıyor. Aslında önemli olan fatura, satın aldığım yerden rica ettim yolladılar e-posta olarak.

Ben 15-20 gün önce grupta zannediyorum hala ilanı olan Cezveyi almak istedim ve telefon ettim , kronotrop tan alınmış belgesi olmasına rağmen garanti belgesi olmadan ücretsiz bakıma almayacakarını söylediler ve vazgeçtim.

Ben 15-20 gün önce grupta zannediyorum hala ilanı olan Cezveyi almak istedim ve telefon ettim , kronotrop tan alınmış belgesi olmasına rağmen garanti belgesi olmadan ücretsiz bakıma almayacakarını söylediler ve vazgeçtim.
Bu durumda hem garanti belgesine hem faturaya sahip olmak gerekiyor. Dikkat edelim o zaman. :)

Geri