Isı kontrolü, doz, partikül boyutu, bütün değişkenleri ayrı ayrı değiştirmeniz gerekecektir. Çünkü hali hazırda bütün referans reçeteler tek kişiliğe endeksli çıkıyor. Lakin bu demek değildir ki 3 kişilik cezve de iyi kahve çıkmaz. Elbette çıkar fakat üzerinde zaman harcamanız gerekir.ÇOK TEŞEKKÜRLER. BOYUT BÜYÜDÜKÇE ISI KONTROLÜ VE DEMLEME PROBLEMİ YAŞAR MIYIM DİYE DÜŞÜNDÜM.
3G MODELİNDE TEK FİNCANLIK KAHVEYİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE DEMLEYEBİLİR MİYİM?
Ben de ilk demlememden sonra oh be iyi ki demiştim. Soy cezve gerçekten kaliteli bir ürün ve farkı fincanda kesinlikle hissediliyor. Güzel günlerde güzel kahveler içmenizi dilerim.Bugün Soy Cezvem geldi ve ilk denememi yaptım. Tek başıma Türk kahvesi içmeyi pek sevmiyorum, hep eşimle içerim o yüzden iki kişi içmek için hangisini alayım diye soruşturunca c3'te karar kıldım.
Köpük payıyla neredeyse tavana kadar yükseldi 2 kişilik kahve... İyi ki C2 almamışım çünkü yetmeyecekti.
Teşekkür ederim.Ben de ilk demlememden sonra oh be iyi ki demiştim. Soy cezve gerçekten kaliteli bir ürün ve farkı fincanda kesinlikle hissediliyor. Güzel günlerde güzel kahveler içmenizi dilerim.
Merhaba, fotoğraftaki C2G ve şu an 85gr su ile dolu. Kahve tozu döktümSoy cezve alma düşüncesindeyim ama okuduklarımdan hala tam olarak boyuta karar veremedim. Tek kişilik demlemeler için C1 mi C2 mi daha uygun? @teyyaredenkahve Levent hocam Instagram'da C1 kullandığınızı gördüm acaba 85 ml toplam kapasite yeterli oluyor mu yoksa sınırda mı?
Fiyat anlamında en avantajlısı Sakarya Kahve Akademisi'ydi. Hala öyle gibi...Soy cezveyi nereden temin ediyorsunuz ?
Teşekkür ederim cevap için. İyi seneler.Fiyat anlamında en avantajlısı Sakarya Kahve Akademisi'ydi. Hala öyle gibi...