• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

SORU-CEVAP / Lelit-Gaggia-Timemore Distribütörü Globally A.Ş ve Yiğit Koçyiğit

İsim
Levent
Merhabalar,

@PepukKahve İsmail ile Kahve Masasında bugünkü konuğumuz bir kahve kavurucusu değil, kahve ekipmanı distribütörü olacak. Yiğit Bey @Globally ile ekipman seçimi nasıl yapılıyor, önümüzdeki günlerde bizleri bekleyen sürpriz ekipmanlar var mı gibi sorulara da cevap arayacağız :)

Lelit-Gaggia espresso/öğütme makineleri ve özellikle son eklenen markaları Timemore ile ilgili sorularınız varsa iletebilirsiniz.

Son düzenleme:
Herkese merhaba, yayın öncesi instagram'dan gelen soruları buraya da eklemek istiyorum.

- Timemore'un espresso için olan (titanyum) modeli satışa çıkacak mı?

Sorularınızı bu post altında iletebilirsiniz.

hani bu aralar çok muhabbeti dönüyor ya;
1- timemore (c1,c2,slim,nano hangisi olursa) neden bu kadar kötü bir değirmen?
2- hakkındaki eleştirileri hak ediyor mu?
3- standart burr TM ile espresso ya da TK öğütülür mü(aslında bu retorik bir soru, nanonun TK öğütümü yaptığını bizzat deneyimledim)?
4- yoksa TM kötü bir değirmen değil mi?
5- düne kadar TM çok iyiyken hakkında iyi yorumlar var iken bir anda TM hakkında olumsuz yorumlar, incelemeler vs yiğit beye de ilginç geliyor mu?
6- birileri TM değirmenlerle ilgili algı mı kasıyor?
7- kasıyorsa neden kasıyor, yapılan ne kadar etiktir ya da etik midir?

bu soruları sıradan ve de tek tek yanıtlarsa sevinirim.

imza: hiçbir TM ürünü, gaggia ya da lelit kullanmayan, gelburadan daha önce hiç alışveriş yapmamış elektrikli değirmen sahibi

Son düzenleme:
Timemore dripperlar hakkında bilgi verilebilir sitelerine eklemişler fakat stok bekleniyor sanırım.

hani bu aralar çok muhabbeti dönüyor ya;
1- timemore (c1,c2,slim,nano hangisi olursa) neden bu kadar kötü bir değirmen?
2- hakkındaki eleştirileri hak ediyor mu?
3- standart burr TM ile espresso ya da TK öğütülür mü(aslında bu retorik bir soru, nanonun TK öğütümü yaptığını bizzat deneyimledim)?
4- yoksa TM kötü bir değirmen değil mi?
5- düne kadar TM çok iyiyken hakkında iyi yorumlar var iken bir anda TM hakkında olumsuz yorumlar, incelemeler vs yiğit beye de ilginç geliyor mu?
6- birileri TM değirmenlerle ilgili algı mı kasıyor?
7- kasıyorsa neden kasıyor, yapılan ne kadar etiktir ya da etik midir?

bu soruları sıradan ve de tek tek yanıtlarsa sevinirim.

imza: hiçbir TM ürünü, gaggia ya da lelit kullanmayan, gelburadan daha önce hiç alışveriş yapmamış elektrikli değirmen sahibi
Haddimi aşacağım belki lakin, bir süredir sizi takip ediyorum, sizde anlam veremediğim bir polemik yaratma güdüsü var.. Belliki çok güzel bir program olacak. Firma sahibini bu tür konulara çekip gereksiz gerginlik ve polemik yaratmak kime ne fayda sağlar Deniz bey?

hayırdır neden alınıdınız? haksız mıyım, g50 çıktı çıkalı moda oldu sabah erken kalkan tm ürünlerini b.kluyor. algı kasmak isteyen herkesten ricam başka mecralar da var lütfen gitsin algısını orda kassın (ki kasıyorlar şükür okuma yazmamız var). bir firmaya yaranılacak diye kimse kusura bakmasın ben forumumu çöplüğe çevirtmem :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

hayırdır neden alınıdınız? haksız mıyım, g50 çıktı çıkalı moda oldu sabah erken kalkan tm ürünlerini b.kluyor. algı kasmak isteyen herkesten ricam başka mecralar da var lütfen gitsin algısını orda kassın (ki kasıyorlar şükür okuma yazmamız var). bir firmaya yaranılacak diye kimse kusura bakmasın ben forumumu çöplüğe çevirtmem :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Ben bu kininizi anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum. Umarım bu ''sevgisizliğiniz'' bir gün son bulur..

Herkes herşeyi yazmakta (tabi ki belli sınırlar içinde) özgür, yalnız bazı şeyleri üstü kapalı söylemek veya itham etmek neye yarıyor? Varsa bir bilginiz, iddianizin altını dolduracak doneler yazarsanız bizde bilelim öğrenelim.
Firmaya yaranmak ile ne kast ediyorsunuz? Ürünü kullanan kahveseverler buradan maddi veya manevi bir menfaat mi sağlıyor?
Yoksa bu yazanlar ürünün kullanıcısı mı değil?
Planlı bir algı operasyonu yapılıyorsa kim ne amaçla yapıyor?
Bu kadar iddialı yazdığınızdan ben kesin bir bilgi olduğu kanısına varıyorum.

Forumu en fazla kirleten, çöplüğe çeviren sizsiniz hocam. Tm ürünlerini bokluyor diye kastettiğiniz kişilerin sanki Molent adina çalışan insanlarmış gibi algı kasmaniz kendi eleştirdiğiniz insan konumuna düşmenize sebep oluyor. Bilgisiz fikir sahibi olan insan davranışına örnek verilecek tavriniz var. Büyük istikrar, helal olsun azizim :)

firmaya soru soruyorum, maşallah yarası olan kim varsa tapır tapır dökülüyor. ne bereketli başlık oldu bu böyle 😂 😂 😂

firmaya soru soruyorum, maşallah yarası olan kim varsa tapır tapır dökülüyor. ne bereketli başlık oldu bu böyle 😂 😂 😂

Şimdi ben size desem ki "Hadi iyisiniz bu tavrinizla kaptınız tm ürünlerinden bir kaç bir şey :)" siz de üzerine bir şeyler yazsanız yaranız olmuş olacak yani, bunu mu diyorsunuz? ;) çünkü tavrınız yorum yapanları buna benzer bir şeyle itham etme şeklinde. Elinizde hiç bir örnek ve kanıt olmadan spekülatif ve manipülatif konuşmalar yapıyor mesajlar yazıyorsunuz. Tepki verenlere de sanki kendiniz sütten çıkma ak kaşık bıdı bıdı, bırakın allahaşkına :) daha fazla başlık altını kirletmeyeyim, diğer tüm kulüp arkadaşların affına sığınıyorum.

İyi yayınlar. İlgiyle izleyeceğim.

Edit; yeni gönderi yapmadan aşağıdaki yorumla ilgili "manipülasyon masterı" ünvanı verilecek arkadaş kendisine diyorum :)

Son düzenleme:
iyi de burayı kirleten biri varsa o da sizlersiniz. ben sadece soru sordum geldiniz sorumun altında tribün yapıyorsunuz. isteyen benim hakkımda TM ürününü kaptın felan derse alınmam etmem. neticede benim kim olduğumu bilen biliyor. ha bir de yaram yok niye gocunayım ki..

Son düzenleme:
Benimde sorularım:
Timemore değirmeni Türkiye'ye getirmeye nasıl karar verdiniz?
Timemore için Türkiye Avrupa satış kapısı olabilir mi?
Elektrikli ve sıcaklık ayarlı bulunan kaz boyunlu kettle getirmeyi düşünüyor musunuz?
Elektrikli değirmen ürün ganımınızı geliştirmeyi düşünüyor musunuz?

arkadaşlar yemen başlığı mırdar olmasın, salça olmak isteyenleri buraya alayım. grupça gelin, tankla topla tüfenkle ağır sanayi hamlenizle.

toksik felan diye laf atmaya çalışacak olanlar, hakaret etmeye çalışanlar da gelsin hepinizi tek başlığa toplayıvereyim :)

• Haha
Tepkiler: can
  • Like
Tepkiler: mmm
Konuğumuz bu mesajları okuduğunda ne düşünecek merak ediyorum.... :( Güzel sorular olduğu kadar, konu ve Kahve Masasının konuğu ile alakasız bir sürü yazışma da var.

Ben Kurban Bayramı'nda kısa bir süre önce sipariş vermiştim. Bayramdan önce hızlıca elime ulaştığı için öncelikle Yiğit Bey'le teşekkür etmek isterim.
Benim sorudan ziyade bir öneri olacak. Timemore C2 ile gelen orjinal fırçanin tutamak capi çekirdek haznesine girebilmesi için bir miktar kucultulebilir sanıyorum. Timemore'a böyle bi öneri götürülebilir

Merhabalar.
Espresso ve türevlerine yeni adım atmak isteyenler için F/P bazında önerdiği cihaz veya cihazlar hangileridir? (İlla kendi ithal ettikleri arasından olmak durumunda değil) Bunun haricinde;
- Getirmek istediği/hayalini kurduğu bir marka var mıdır?
- Distribütörlükten üretime geçmek isteseydi ilk hangi ürün üzerine çalışmaya başlardı?
- Kahve sektöründe yurtiçinde üretim yapan müteşebbisler hakkında genel yargıları ve fikirleri nelerdir?
Önder Kul
Not: Kendilerinden temin ettiğim TM Slimeğirmeni ve yine TM tartıyı keyifle kullanmaktayım.

Instagramdan gelen sorulara ilave olarak;

- Comandante'yi kendilerine rakip olarak görüyorlar mı?
- AliExpress'ten alınan Timemore için de yedek parça desteği sunacaklar mı?

Geri