• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

SORU-CEVAP! Kahve Masası 22. Bölüm | Kahvetrip - Onur Dinçer

PepukKahve

Barista
İsim
İsmail Gökcan
Daha fazla  
İsim
İsmail Gökcan
Herkese Merhaba,
Kahve Masası programı ile Instagram canlı yayınında buluşuyoruz.

İsmail Gökcan @pepukkahve ile Levent Öncü'nün @teyyaredenkahve bu haftaki konuğu sosyal medyada ürettiği içerikler ve müzikler ile tanınan Onur Dinçer'i yani Kahvetrip'i konuk edeceğiz. @kahvetrip

Programda Kahvetrip'in sosyal medya paylaşımlarına nasıl başladığından, içeriklerini üretirken nelere dikkat ettiğine kadar pek çok detayın ve sizden gelen soruların yer alacağı program 17 Aralık Perşembe saat 21:00’da Instagram canlı yayınında!

Kahve Masası programı için sizleri @pepukkahve ve @teyyaredenkahve instagram hesaplarına bekliyoruz.

Sorularınızı buradan da alabiliriz... :)

Onur bey uzun zamandır nitelikli kahve ile ilgilendiğinden kuşkusuz dünyanın dört bir yanından birçok kahveyi deneme fırsatı bulmuştur. Yurt içi ve yurt dışı kavurucularının farklarını, kıyasını kendi perspektifinden dinlemek isterdim. İlaveten sürekliliği ve kaliteden ödün vermemeyi göz önünde bulundurarak, kahvelerini beğenerek tükettiği ve kendisini hiç yanıltmadıkları favori kavuruculardan (var ise tabi :)) örnekler verebilir mi? (mükünse yurt içinde şu, yurt dışında bu gibi ayrım gözetilerek)

Evde kalmaların ilk başladığı zamanlarda güzel videolarıyla evime konuk olan güzel insan. Kahve tutkumu arșa çıkaran ve şu an sahip olduğum ekipmanları tanımamı sağlayan, ayrıca sakin ve profesyonel anlatım şekliyle keyfimize keyif katan Onur beyi taktirle seyrediyorum. Her yeni çıkan videosunu izliyor ve takip ediyorum. Kendisinin inceden hayranıyım. Bence kahve dünyasına yön veriyor ama kendisi farkında mı bilmiyorum 😅 kendisine selamlar, sevgiler olsun.

@Ali Aytaç da belirttiği gibi sakin ve profesyonel anlatımı sebebiyle sosyal medya içeriklerinden (x1,25/1,5 hızında😊) keyifle faydalanıyorum. Benim gibi nitelikli kahve dünyasıyla yeni taşınanlara içerikleriyle sağladığı yardımlar için çok teşekkür ederim.🙏

Son düzenleme:
Herkese teşekkür ederiz. Sosyal medyadan ve forum üzerinden oldukça fazla soru geldi. Biz hazırız 21:00'da kahvelerinizi demleyin :) Bekliyoruz.

Çok keyifliydi İsmail ve Levent. Emeğinize sağlık :) soru soran, katılan, yorum yapan herkese çok teşekkürler, sevgiler!

Onur yayına geldiğin için çok teşekkür ederiz.

Ayrıca dostlar yayınımız Youtube Kanalımıza da eklenmiştir. Aşağıda programda sorduğumuz sorular ve cevaplarının saniyeleri var istediğiniz saniyeye dokunarak o bölümü izleyebilirsiniz :)
İyi seyirler...

00:05 Giriş ve Levent Öncü ile İsmail Gökcan Bu Hafta Hangi Kahveleri İçti?
12:50 Onur Dinçer kimdir? Kahve Paylaşımları yapmaya nasıl karar verdi?
26:00 Yurt içi ve yurt dışı kavurucularının farklarını, kıyasını kendi perspektifinden anlatabilir misin?
31:00 Kahvetrip'in kahvelerini beğenerek tükettiği favori kavurucuları hangileri?
36:50 Sektördeki yeni kavurucları deniyor mu? Kendisine kahvelerini denemeleri için ulaşıyorlar mı?
40:30 Şu ana kadar içtiği en iyi kahve ve son 6ay icinde ictigi en iyi 2 çekirdek nedir?
46:50 Bize tüketici olduğumuzu hatırlatan kahve fiyatları nereye gidiyor?
52:50 Youtube Kanalında içeriklerini üretirken nelere dikkat ediyor?
01:00:00 Nitelikli çayın devamı gelecek mi?
01:01:20 Her içerik aynı zamanda ticari bir değere karşılık geliyor. Bu dengeyi nasıl sağlıyorsun?
01:07:10 Youtube Kanalında hayalini kurduğu bir yayın var mı?
01:09:55 Tek başına kameraya bakarak konuşmak. İsmail Gökcan'ın maç spikerliği anıları
01:11:30 Kahve yayınları ile hiç tanımadığın insanlar ile tanışmak?
01:12:40 Radyodan maç dinlemek! Youtube yayınları için kendimizi nasıl motive ediyoruz?
01:15:35 Korona süreci kahve sektörünü ve ev demleyecilerini nasıl etkiledi?
01:24:00 Levent Öncü tekrar yayına gelir :)
01:30:35 Bitiş

Geri