• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

SORU-CEVAP Escobarista Kurucu Ortağı Sonat Eren Sonuk!

PepukKahve

Üye
İsim
İsmail Gökcan
Daha fazla  
İsim
İsmail Gökcan
Herkese merhaba,
𝗞𝗮𝗵𝘃𝗲 𝗠𝗮𝘀𝗮𝘀ı 9.Bölümü ile Instagram canlı yayınında buluşuyoruz.🎥📺🎤

🔆Levent Öncü ile @teyyaredenkahve hazırladığımız Kahve Masası programının bu haftaki konuğu Myco A.Ş. ve Escobarista Kurucu Ortağı 𝗦𝗼𝗻𝗮𝘁 𝗘𝗿𝗲𝗻 𝗦𝗼𝗻𝘂𝗸...

🔆Programda Sonat Eren Sonuk ile birlikte distribütörlükleri altındaki kahve ekipmanı markalarını (𝗟𝗮 𝗖𝗶𝗺𝗯𝗮𝗹𝗶, 𝗪𝗮𝗰𝗮𝗰𝗼, 𝗖𝗮𝗳𝗳𝗹𝗮𝗻𝗼, 𝗔𝗺𝗲𝗿𝗶𝗰𝗮𝗻 𝗣𝗿𝗲𝘀𝘀, 𝗣𝗲𝗱𝗿𝗶𝗻𝗶, 𝗠𝗮𝘇𝘇𝗲𝗿, 𝗣𝘂𝗾 𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀,𝗦𝘁𝗿𝗼𝗻𝗴𝗵𝗼𝗹𝗱,...), getirmeyi planladıkları yeni ekipmanları ve kahve sektörüne dair yapmak istedikleri hakkında konuşacağız...

🔆Espresso makinelerinden, öğütücülere, barista aksesuarlarından, manuel kahve ekipmanlarına kadar pek çok detayın yer alacağı program 𝟭𝟳 𝗘𝘆𝗹ü𝗹 𝗣𝗲𝗿𝘀̧𝗲𝗺𝗯𝗲 𝘀𝗮𝗮𝘁 𝟮𝟭:𝟬𝟬’da Instagram canlı yayınında!

🔆Kahve Masası programı için sizleri @pepukkahve ve @teyyaredenkahve instagram hesaplarına bekliyoruz.

Sizler de bu gönderi altında sorularınızı iletebilirsiniz.

Instagram üzerinden gelen ilk soru :)

- Önümüzdeki dönem için sürpriz diyebileceğimiz yeni ekipmanlar gelecek mi?

Sizce iç piyasa yerli kahve ekipmanı üretmek isteyen firmaları cesaretlendirecek , üretmeye başlamış firmaların yaşamasına izin verecek , yaşamayı başarmış olanlarında dış piyasaya açılmasını sağlayacak bir büyüklüğe veya cazibeye sahip mi ?

😁😁

Sizce iç piyasa yerli kahve ekipmanı üretmek isteyen firmaları cesaretlendirecek , üretmeye başlamış firmaların yaşamasına izin verecek , yaşamayı başarmış olanlarında dış piyasaya açılmasını sağlayacak bir büyüklüğe veya cazibeye sahip mi ?

😁😁

Hocam teşekkür ederiz. Soruyu not alıyoruz...

Sonat Eren beyi ve Escobarista'yı Kahve Masası ve @delisibellikahvenin yt. kanalındaki katılımları ile tanıma şanım oldu. Kendilerinden olumlu izlenim aldığım için iki alışverişim oldu. Bir minipresso ve yakın zamanda da bir termometre satın aldım. Aldığım termometreyi iade edebilmek için whatsapp destek hatlarından iletişime geçtim lakin mesajlarım okunmuş olmasına rağmen bana geri dönüş yapmadılar. Tabiri caizse beni görmezden geliyorlar. Sitelerindeki iade et butonu ise alışverişin başından beri kapalı. Bu durum haliyle beni firmadan hayli soğuttu, kendilerinden alışveriş yaptığım için pişmanım. Buradaki arkadaşlarıma, bu firmadan alışveriş yapmadan önce bu tutumlarını göz önünde bulundurarak karar vermelerini tavsiye ediyorum.

Sonat Eren beyi ve Escobarista'yı Kahve Masası ve @delisibellikahvenin yt. kanalındaki katılımları ile tanıma şanım oldu. Kendilerinden olumlu izlenim aldığım için iki alışverişim oldu. Bir minipresso ve yakın zamanda da bir termometre satın aldım. Aldığım termometreyi iade edebilmek için whatsapp destek hatlarından iletişime geçtim lakin mesajlarım okunmuş olmasına rağmen bana geri dönüş yapmadılar. Tabiri caizse beni görmezden geliyorlar. Sitelerindeki iade et butonu ise alışverişin başından beri kapalı. Bu durum haliyle beni firmadan hayli soğuttu, kendilerinden alışveriş yaptığım için pişmanım. Buradaki arkadaşlarıma, bu firmadan alışveriş yapmadan önce bu tutumlarını göz önünde bulundurarak karar vermelerini tavsiye ediyorum.
Merhaba, sorununuz çözüldü mü? Kahve Masası ile beraber tanıma şansım oldu deyince, bir şey lazımsa biz de iletmeye çalışırız. Forumu okumuyor olabilirler.

deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler, tam pitcher filtre ıvır zıvır alacaktım ki bir aratayım nedir ne değildir durumları diye ve mesajınıza denk geldim.

Geri