• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ❌ Sonuç Nisan 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

kahveanalisti

Üye
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar! ---@pacamara yazısı öncesi kitlennmiştir sonra açılacaktır*

Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle ankete katılan her (670) üyeye çok teşekkürler. Nisan ayı toplu alım anketinde 1. çıkan firma Fam (113 oy) olurken 2. William Roastery (109 oy) oldu. 3.Firma(88 oy) ise Old School Roastery , 4.Firma ise Coffee Department (81 oy) oldu.

1.olan Fam coffee Nisan bey ile iletişime geçtik ve hemen hazırlıklara başladıklarını ilettiler. Şimdiden güzel bir alım ayı olmasını diliyorum.

Sorularınız olursa anketle ilgili @Daunterm veya @kahveanalisti mesaj atarsanız sevinirim. Şimdiden herkese iyi alımlar!

Alımla ilgili detaylar aşağıda!

Bu indirim kuponu ile Fam ile yaptığımız görüşmelerde kahvelere %22’lik bir indirim sağlanacak. Buna ek olarak %5’lik kısım ile depremzedelere destek olabilmek için bir fon oluşturulacaktır. Yani %27 değerinde bir indirim arkadaşlar. Burada %5 oranında yapacağımız alımlarla güzel bir destek Fonu oluşturacağımıza inanıyorum.

Oluşacak olan fon ve dolayısı ile yapılacak yardımın miktarını ay sonunda açıklayacağız.

Kahvelerde geçerli İNDİRİM KODU Kahve

İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

Web Sitesi:
Fam Coffee

Son düzenleme:
Konu başlığında @pacamara gerekli açıklamayı yapacaktır ama bize uyarısını da hemen sizlere geçeyim.

Ha bir de elimizde, 14-21-28 mart kavrumlu kahveler var az da olsa, ilk kargolamalar bunlardan olacak, hangisinden hangi tarihli ne var inanın bilmiyorum, acil olanlar ilk siparişi geçsin bekleyecekler pazartesi salıdan sonra sipariş geçsin

İndirim Kodunu 1 kez mi kullanabiliyoruz. Nisan ayında 2.3. Sipariş verince kodu yine kullanabiliyormuyuz? Teşekkürler

Kavrumlar omni sanırım doğrumu?

İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar! ---@pacamara yazısı öncesi kitlennmiştir sonra açılacaktır*

Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle ankete katılan her (670) üyeye çok teşekkürler. Nisan ayı toplu alım anketinde 1. çıkan firma Fam (113 oy) olurken 2. William Roastery (109 oy) oldu. 3.Firma(88 oy) ise Old School Roastery , 4.Firma ise Coffee Department (81 oy) oldu.

1.olan Fam coffee Nisan bey ile iletişime geçtik ve hemen hazırlıklara başladıklarını ilettiler. Şimdiden güzel bir alım ayı olmasını diliyorum.

Sorularınız olursa anketle ilgili @Daunterm veya @kahveanalisti mesaj atarsanız sevinirim. Şimdiden herkese iyi alımlar!

Alımla ilgili detaylar aşağıda!

Bu indirim kuponu ile Fam ile yaptığımız görüşmelerde kahvelere %22’lik bir indirim sağlanacak. Buna ek olarak %5’lik kısım ile depremzedelere destek olabilmek için bir fon oluşturulacaktır. Yani %27 değerinde bir indirim arkadaşlar. Burada %5 oranında yapacağımız alımlarla güzel bir destek Fonu oluşturacağımıza inanıyorum.

Oluşacak olan fon ve dolayısı ile yapılacak yardımın miktarını ay sonunda açıklayacağız.

Kahvelerde geçerli İNDİRİM KODU Kahve

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Web Sitesi:
Fam Coffee

İlk kez oy verdiğim "adam kazandı."

Bu bir işaret olmalı. 🙂

Hayırlı olsun.
Geçen yıl Nisan ayında Etiyopya Gigesa ve Aponte Colombia severek içmiştim. Bu ay kargo alt sınırının "500 tl" olması nedeniyle sipariş geçemeyeceğim gibi.

Hayırlı olsun. Elimde yaklaşık 1 kilo kadar kahve var ama büyük ihtimalle dayanamayıp bir tadım testi alırım gibi. Yeni başlama heyecanı :D

Hayırlı Olsun. Fiyatlar normalde bir tık yüksek geldi ama indirimle biraz daha uygun oluyor gibi.
Mokapot ve V60 için öneri alabilirmiyim

Fam'ı severiz ama 45 lira kargo ücreti nedir arkadaş? 😀 Bir de 500 TL üzeri ücretsiz kargo... İndirim kodunun pek bir anlamı kalmıyor. Bu kargo ücreti işi genel bir sıkıntı zaten ama çoğu kavurucu 200 TL üzeri ücretsiz kargo yapıyor, çok daha makul.
Denemek istediğim bir firmaydı.
Dediğinize katılıyorum..Büyük bir hevesle siteye girdim ancak hem kahvelerin fiyatları hem de kargo alt limitinin çok yüksek oluşu beni şu anlık alımdan vazgeçirdi.

Arkadaşlar merhaba,

Tüm soru ve sipariş ile ilgili durumlar için, social@fam.coffee adresine mail atın lütfen. Sitedeki messenger ya da instagram dm gözden kaçabiliyor.

İlk parti kahveleri yarın kavuracağız. Elimizde kahvemiz biraz var, notlara yazarsanız eski tarihli göndeririz. Ya da bir iki gün sonra sipariş verebilirsiniz.

Kargo ücretleri için ne yazık ki yapabileceğimiz bir şey yok, yurtiçi kargonun bize uyguladığı tarife bu, hizmetimiz olmayan bir uygulamada insiyatif de alamıyoruz.

Mağaza teslim seçeneklerinde lütfen bizim sizi aramamızı bekleyin, sipariş verip hemen çıkıp gelmeyin 😃

Idido, Mbozi, Bishan Wate ve Banko Gotiti stokta herhangi bir sorunumuz yok.

Ethiosar 4x250 ve 9x100 gram mevcut, bitincr devamı yok.

Heirloom, 15-16 kg kadar kavrulmuş olacak elimizde şu an yeşil olarak duruyor, bitince devamı yok.

Tabi, yine 30-40 kg kadar kavrulmuş stok olacak devamı yok.

Las Barrancas 80-90 kg kadar stok var, sonrası mevcut değil.

Anaerobic Red Bourbon, natural pacamara be washed red bourbon yine 2-3 çuvalımız mevcut ama forumun performansına bakınca sorun yaşanabilecek kahveler 😃

*Süreçte toptan siparişlerimiz olduğunu da düşünmemiz gerekiyor.

Ay sonuna doğru stok durumuna bakarak yeni kahve ekleyebiliriz net bir şey diyemiyorum.

Paketler 100 valfsiz zipli, 250 valfli zipli, 1 kg zipsiz valflidir

Ay sonunda yorumlardan seçilen bir kişiye hediye gidiyormuş, onun yerine 3 kişi seçip 1 gün boyunca beraber takılacağımız bir organizasyon yapacağız mayıs ayında. Takipçilerimle bir gün geçirdim tadında bir video aghahahahaha dilerseniz @baristatus ile beraber hamamda bitiririz 😃

Herkese iyi bir ay olmasını dilerim, görüşmek üzere : )

Direct trade bundle ile katıldım.Güzel kahveler içtiğimiz,güzel bir ay olur umarım

Bi risk alıp Idido'yu filtrede osmotic flowla deneyesim var, bu çekirdeği v60 ile deneyen olmuş muydu acaba?

İndirim için teşekkür ederiz @pacamara
Senden bize özel yeni el salvador'lardan birine espresso profil çıkarmanı rica etsek nasıl olur?

Merhaba, Ben forumu şubat ayında keşfettim. Sonrasında önce değirmen aldım. Sonra da geçen ayki toplu alıma katıldım. Famdan ilk defa kahve alacağım. Kahveleri inceledim. 1-2 tanesi dışında hemen hepsini denemek istiyorum. O nedenle bundle ve deneme paketi almayı düşündüm. Ancak 100g paketler valfsiz olunca biraz düşündürdü. Sorun olur mu valfsiz olması? Ya da deneme paketi ile birlikte 1-2 250g kahve seçeceğim. Sizlerin tavsiyesi nedir?

Birde dediğim gibi daha önce famdan almadığım için bir sorum olacak. Idido ışındakilerin hepsi filtre kahve için uygun sanırım değil mi?

Ayrıca indirim için teşekkürler @pacamara

Son düzenleme:
Aylardır toplu alımlardan beklediğim 4x100 deneme seti indirimi geldi. Teşekkür ederim. Stok olursa ilerleyen günlerde sipariş geçebilirim.

Geri