• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Solis Barista Perfetta Plus? Ya da alternatifler

Hasomari

Yeni Üye
İsim
Hasan
Daha fazla  
İsim
Hasan
Espresso makinemi satıp, sage precision brewer ile filtre kahveye geçişim aşağı yukarı 6-7 ay oldu ama aklım hala espresso ve esp. bazlı içeceklerde.
7500-9000 TL gibi bir bütçeyle pid, basınç göstergeli, çelik -ağır min 54 mm ölçüdeki portafiltresi olan (espresso için olmazsa olmazlar), diğer yandan ortalama ve üzeri bir buhar çubuğu olması aradıklarım.
Thermoblock’a karşı değilim, Espressoyu çekerken ısı stabilitiesini mümkün mertebe tutması önemli.
Toparlamam gerekirse, amazon germany tarafından satılan solis perfetta plus çok dikkatimi çekti, linki de ekliyorum.

Solis Barista Perfetta Plus 1170 kahve makinesi, buhar ve sıcak su fonksiyonlu espresso makinesi, süzgeçli kahve makinesi, 16 bar, 1,7 l su haznesi, paslanmaz çelik https://www.amazon.com.tr/dp/B07ZS664L1/ref=cm_sw_r_wa_api_glt_i_V5DWJG0EQ243X2C5BBCS

Bilen, kullanan var mıdır bilemiyorum, diğer yandan bu kriterler çerçevesinde forumun tecrübelilerinden önerilere de açığım✋

Espresso makinemi satıp, sage precision brewer ile filtre kahveye geçişim aşağı yukarı 6-7 ay oldu ama aklım hala espresso ve esp. bazlı içeceklerde.
7500-9000 TL gibi bir bütçeyle pid, basınç göstergeli, çelik -ağır min 54 mm ölçüdeki portafiltresi olan (espresso için olmazsa olmazlar), diğer yandan ortalama ve üzeri bir buhar çubuğu olması aradıklarım.
Thermoblock’a karşı değilim, Espressoyu çekerken ısı stabilitiesini mümkün mertebe tutması önemli.
Toparlamam gerekirse, amazon germany tarafından satılan solis perfetta plus çok dikkatimi çekti, linki de ekliyorum.

Solis Barista Perfetta Plus 1170 kahve makinesi, buhar ve sıcak su fonksiyonlu espresso makinesi, süzgeçli kahve makinesi, 16 bar, 1,7 l su haznesi, paslanmaz çelik https://www.amazon.com.tr/dp/B07ZS664L1/ref=cm_sw_r_wa_api_glt_i_V5DWJG0EQ243X2C5BBCS

Bilen, kullanan var mıdır bilemiyorum, diğer yandan bu kriterler çerçevesinde forumun tecrübelilerinden önerilere de açığım✋
O fiyatlara 2.el HX 58mm endüstri standartlarına sahip bir cihaz bulabilirsiniz. İlla sıfır bir cihaz arıyorsanız aşağıdaki cihaza bakabilirsiniz. 300ml kazan pid ve endüstri standartı 58mm portafiltreye sahip.

Merhaba bu fiyata lelit in espresso makinelerine bakabilirsiniz paylaştığınız cihazda sıcaklık ayarı yok ve yorumları pek iç açıcı gözükmüyor

Merhaba bu fiyata lelit in espresso makinelerine bakabilirsiniz paylaştığınız cihazda sıcaklık ayarı yok ve yorumları pek iç açıcı gözükmüyor
Tşkler. Çok yeni cihaz, beni düşündüren aldıktan sonra tr de herhangi bir servis imkanı olmaması. Sıcaklık ayarı yok ancak bir blogda espresso çıktısının 88-92 derece olduğunu okumuştum.

Geri