• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Solberg&Hansen

Solberg & Hansen'in hikayesi 1879'da Oslo'daki bir bakkal dükkanında başlıyor.
Nordik kavrum yapıyorlar beanbros aboneliği ile tanıştığım bu kavurucudan memnun kaldım
Paketleri çok hoş ve özenli .Kargo olarak Postnord ile çalışıyorlar ki çoğu nordik ülkesinin ilk tercihi.
Şimdilik Kenya Kirinyaga ve Guetemala las Rocas kahvelerini içme fırsatı buldum çok beğendim.
rrr.jpeg sss.jpeg

Nordik kavrum yapıyorlar beanbros aboneliği ile tanıştığım bu kavurucudan memnun kaldım
Paketleri çok hoş ve özenli .Kargo olarak Postnord ile çalışıyorlar ki çoğu nordik ülkesinin ilk tercihi.
Şimdilik Kenya Kirinyaga ve Guetemala las Rocas kahvelerini içme fırsatı buldum çok beğendim.
Ekli dosyayı görüntüle 5226 Ekli dosyayı görüntüle 5227
Ancak malesef direk alım yapamıyoruz çünkü bizim ülkeye göndermiyorlar.... siz BeanBros vesilesiyle alabildiniz...

Geçenlerde yazıp neden buraya göndermediklerini sordum, çok nazikçe cevapladılar ve daha çok çevre ve iç pazarlarına yöneldiklerini söylediler ancak gelecek için de bir açık kapı bıraktılar... mesaj bombardımanına tutarsak neden olmasın :))
şuan kendi yağında kavrulan bir işletme gibi ama kabuğunu kırarsa potansiyel vaad ediyor :)

Ekli dosyayı görüntüle 5226 Ekli dosyayı görüntüle 5227
Hikayesi olan butik yerlere bayılıyorum, inşallah buradan toplu alabiliriz.

mm.jpeg
Beanbros Eylül ayı Abonelik kahvelerinden gelen Norveçli solberg&hansen kavurucusundan
KENYA THUNGURİ KIRINYAGA

Kahve:
Solberghansen-KENYA THUNGURİ KIRINYAGA
Rakım :2500mt
Kahve tipi: SL28, SL34, ruiru, batian
Oran: 22gr/330ml
Su: PEAK WATER (3.2) 175 ppm
Öğütme: Baratza Encore 20.kademe
Ekipman : Güral kalita 185
Reçete: 45 sn 50gr Blooming + 1:55'e kadar tek döküş , 3.00da bitiş

Kişisel kahve yorumu: Yoğun ve dolgun,Siyah kuş üzümü ve vişnelerin tatlı notaları hakim soğudukça vişne tadının ağır bastığı güzel bir kenya kahvesi .tipik kenyalardan farklı içimi hoş aftertaste'i yüksek .solberg&hansen 'den yaptığım alım beni mutlu etti.

Ekli dosyayı görüntüle 5245
Beanbros Eylül ayı Abonelik kahvelerinden gelen Norveçli solberg&hansen kavurucusundan
KENYA THUNGURİ KIRINYAGA

Kahve:
Solberghansen-KENYA THUNGURİ KIRINYAGA
Rakım :2500mt
Kahve tipi: SL28, SL34, ruiru, batian
Su: PEAK WATER (3.2) 175 ppm

Kişisel kahve yorumu: Yoğun ve dolgun,Siyah kuş üzümü ve vişnelerin tatlı notaları hakim soğudukça vişne tadının ağır bastığı güzel bir kenya kahvesi .tipik kenyalardan farklı içimi hoş aftertaste'i yüksek .solberg&hansen 'den yaptığım alım beni mutlu etti.
Ver coşkuyu Melihhhh!

ll.jpeg
Gutemala Las Rocas huehuetenango mikrolot

Kahve:
Solberghansen-Gutemala Las Rocas huehuetenango
Su: PEAK WATER (3.6) 145 ppm

Kişisel kahve yorumu: tatlı ,temiz ve yumuşak asiditeli tadım notları olarak üzüm ve karamel tadlarını baskınlığını soğudukça yerini baharat tatlarına bırakan keyifli ve hoş bir kahve.Yurt dışı kavurucularından şimdiye kadar Coffea circulor ,La cabra ve son olarak solberg&hansen 'den
alım yaptım hiç boş çıkan bir kahve olmaması beni mutlu etti.

• Like
Tepkiler: mmm
Evet. Aslında Türkiye’ye gönderim yapmıyorlar. Fakat bu durum değişecek gibi 😀

guzel habaer, hadi bakalim rast gitsin. omni kavurum teklif etmezler diye dua ediyoruz :)

ben de cok kez konustum , bir ara ticari olarak anlamislar olayi, bir suru detayli bilgi iceren mesaj yazdilar. dedim yav ben en fazla 1-1.5kg kahve alacagim. sonuc cikmadi dolayisi ile

Geri