• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Slöinge

• Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi
M

mimds

Guest
Adlarına ilk kez https://ohsweetcoffee.blog/2017/10/27/best-scandinavian-roasters/ adlı sitede ratladım. Çok mütevazı İsveççe bir siteleri var;

Yine fotoğraflarından en az siteleri kadar mütevazı bir kişiliğe sahip olduğunu düşündüğüm Daniel ile instagramdaki hesapları üzerinden iletişime geçtim. Gayet çabuk geri dönüş yaptı ve sitelerinin ingilizce versiyonlarının adresini yolladı.

O sayfa daha da mütevazı idi, öyle ki, İsveççe olan sitelerindeki bazı kahveler İngilizce versiyonda henüz yoktu... sorduğumda henüz hazırlamakta olduğunu söyledi. :)) Kahve fiyatları muadillerine göre iyi olmakla birlikte paket sayısı arttıkça artan bir ücretleri vardı. Daniel'e bazı nordik kavurucuların 4 paket ve üstüne kargo ücreti almadığını söyleyince ben bir hesap yapıp yarın size döneyim dedi... Ve döndü... hem de ne dönüş... kargolar elime ulaştığında anladım ki sevgili Daniel bizim gümrük vergisini bile ödemiş! :))

Slöinge adıyla yeni olmalarına rağmen Daniel'in sektördeki geçmişi çok yeni değilmiş, ayrıca Kafferaven'den Per Nordby ile birlikte hareket ediyorlar ve çiftliklerden direk alım yapıyorlarmış. Göreceğiniz üzere çuvalların üzerinde kendi logoları var :) Yıllık satışları şimdilik 10 tonmuş ama biraz daha büyümeyi hedefliyorlarmış! lar lar dediğime bakmayın, fotolardan görebildiğim sadece eşi ile birlikte kendisi, belki bir iki de yardımcı takviyesi ile birlikte küçük ve mütevazı bir butik kavurucu Slöinge...

Kahvelerine gelince... Aldığım dört kahveden üçünü denedim şu ana dek! Guji Gigesa ve Kochere Etiyopya, Githiga AA da Kenya dolaylarından... Etiyopyalar çok aromatik, tatsal notaları çok yüksek, çok belirgin, çok tatlı! Kenya ise şu ana kadar deneyimlediklerim arasında ilk sıralarda yer alacak kadar iyi! İşte bu sadelik ve tevazu içindeki kaliteyi çok seviyorum ben! Denemek isteyenlere tavsiye eder miyim... elbette, hem de hiç tereddüt etmeden!

Geri