enkoppkaffe
Barista
Arkadaşlar selam. Araç kiralama ile alakalı biraz da şehir efsanesi tadında(boş senet imzalatmışlar donuna kadar almışlar vs) kötü tecrübeler duyduğum için normalde araç kiralayacağım zaman belli başlı firmaların kendi sitelerinden kiralarım. Fakat bayram için plan yaparken gideceğim yer özelinde seçenekler sınırlı olduğu için firmaların sitelerinde araç bulamadım. Fakat aynı aramayı skyscanner üzerinden yaptığımda çok daha uygun fiyata bir sürü alternatif çıktı. vipcars isimli bir site üzerinden enterprise ve alamo firmalarının araçları bunlar.
Sorum şu: daha önce skyscanner>vipcars üzerinden araç kiralayan oldu mu ? Yaşadığınız tecrübeler kiralama firmasından direk kiralamanıza göre olumlu/olumsuz farklılık gösterdi mi? Skyscannerdan kiraladım gittim araç vermediler ortada kaldım gibi bir tecrübeniz oldu mu?
Sorum şu: daha önce skyscanner>vipcars üzerinden araç kiralayan oldu mu ? Yaşadığınız tecrübeler kiralama firmasından direk kiralamanıza göre olumlu/olumsuz farklılık gösterdi mi? Skyscannerdan kiraladım gittim araç vermediler ortada kaldım gibi bir tecrübeniz oldu mu?