• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

SkyScanner Araç Kiralama Tecrübeleriniz

enkoppkaffe

Barista
Arkadaşlar selam. Araç kiralama ile alakalı biraz da şehir efsanesi tadında(boş senet imzalatmışlar donuna kadar almışlar vs) kötü tecrübeler duyduğum için normalde araç kiralayacağım zaman belli başlı firmaların kendi sitelerinden kiralarım. Fakat bayram için plan yaparken gideceğim yer özelinde seçenekler sınırlı olduğu için firmaların sitelerinde araç bulamadım. Fakat aynı aramayı skyscanner üzerinden yaptığımda çok daha uygun fiyata bir sürü alternatif çıktı. vipcars isimli bir site üzerinden enterprise ve alamo firmalarının araçları bunlar.

Sorum şu: daha önce skyscanner>vipcars üzerinden araç kiralayan oldu mu ? Yaşadığınız tecrübeler kiralama firmasından direk kiralamanıza göre olumlu/olumsuz farklılık gösterdi mi? Skyscannerdan kiraladım gittim araç vermediler ortada kaldım gibi bir tecrübeniz oldu mu?

Skyscanner güvenli bir aracıdır. Eğer yönlendirdiği firma gerekli ilgi alakayı göstermezse, cezai yaptırım uygular. Bir defa yurtdışı araç kiralamıştım. Hatta ön camda çatlak vardı arabanın ve bütün tur boyunca inşallah bu çatlağı bana kitlemezler diye düşünmüştüm. Keza yerel bi rent a car’dı. Hiç sıkıntısız aldım verdim. Bir çok defada uçak bileti aldım bu firma aracılığıyla. Kurumsal şirkettir.

Bunun dışında budget-avis te kullanabilirsin. Bu iki firmanında koç’lara ait olması gerekiyor ve telefon hattına göre indirmlerin var. Budget vodafonedu ama avisi hatırlamıyorum.

Siteden daha önce uçak bileti aldım tabi ama araç kiralama tecrübem hiç olmamıştı. Yerel firmada bile sıkıntı çıkmamış olması bence önemli. Çok teşekkür ederim.

Geri